Teoman’dan kendisini takip eden kişiye suç duyurusu

Teoman gittiği her yerde kendisini takip eden bir kişi hakkında suç duyurusu yaptı. Müzisyenin hayranı olduğu belirtilen kişinin sosyal medya üzerinden de tacizde bulunduğu şikayet dosyasında yer aldı.

Kültür Sanat 31 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Teoman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçesini sundu.

Müzisyen Teoman kendisini sürekli takip eden bir kişi hakkında suç duyurusu yaptı. A.A isimli şahıstan sosyal medya mecralarından da taciz mesajı aldığını belirten sanatçı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi verdi. Savcılık da soruşturma başlattı.

Teoman’ı ısrarla takip etmiş

Suç duyurusu dilekçesine göre A.A. soyadını değiştirerek müzisyenin soyadı olan Yakupoğlu’nu kullanmaya başlamış, sosyal medyada sürekli müzisyen hakkında paylaşımlar ve Teoman’ın paylaşımlarının altına da  “Canım seni görmek istiyor” gibi yorumlar yapmış. Sabah gazetesinin ulaştığı şikayet dilekçesinde A.A.’nın müzisyeni görmek için şarkıcının oturduğu bölgede market ve bakkallarda uzun süre beklediği belirtiliyor.

Teoman’ı temsilen avukatı tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikâyet dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Şüpheli ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A’nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkil dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlendiği düşüncesine giren müvekkil can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz.”

Teoman yanlışlıkla çalışkan oldu ve bir roman yazdıTeoman yanlışlıkla çalışkan oldu ve bir roman yazdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.