‘The Affair’ oyuncularından birbirlerine destek

ABD'li oyuncu Ruth Wilson başrolünde yer aldığı 'The Affair' dizisinden 'gereksiz çıplak sahneler' nedeniyle ayrılmıştı. Bu olaylar 2019'da yaşandı, ancak oyuncunun rol arkadaşı Dominic West geçmişe dönüp rol arkadaşına destek vermekten çekinmedi.

Kültür Sanat 26 Nisan 2024
Ruth Wilson ve Dominic West 'The Affair'de.

Kadın erkek ilişkileri, evlilik, aldatma ve sadakat… ABD yapımı ‘The Affair’ dizisi 2014 ile 2019 yılları arasında yayınlanan beş sezon boyunca bu konuları ele aldı. Altın Küre Ödülleri’nde de ödüllendirilen dizisinin  başrol oyuncusu Ruth Wilson ‘gereksiz çıplak sahneler’ nedeniyle 2019’da  diziden ayrılmıştı.

Wilson 2020’de verdiği bir röportajda ayrıca çekimlerde işlerin yolunda gitmediğini, güvende hissetmediğini ve ve seks sahnelerinin çekimleri sırasında kameraların her zaman erkek aktör yerine kadınlara odaklanmasından rahatsızlık duyduğunu anlatmıştı.

Ruth Wilson dizideki rolüyle 72. Altın küre Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştı.

‘Ruth’un söylediği her şey kesinlikle doğru’

Dizi final yaptı, oyuncular kariyerlerine farklı şekilde devam ediyor. Ancak dizinin bir diğer başrolü, son olarak Netflix dizisi  ‘The Crown’un son iki sezonunda Prens Charles’ı canlandıran Dominic West, geçmişe dönmekten çekinmiyor. Oyuncu rol arkadaşı Ruth Wilson’a destek verdi.

The Times of London ile yaptığı bir röportajda West tartışmayı yeniden açmakta tereddüt etse de Wilson’a destek verdi: “Bu konuda çok konuştuk ve sanırım bunu deneyimledim. Bunun hakkında konuşmayı pek sevmiyorum ama evet, Ruth’un söylediği her şey kesinlikle doğru.”

Ruth Wilson dizideki rolüyle 72. Altın küre Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştı.

Cinsel tacizle suçlanan Lizzo havlu attı: Müziği bırakıyorumCinsel tacizle suçlanan Lizzo havlu attı: Müziği bırakıyorum

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler