Modern blues-rock müziğinin önde gelen isimlerinden Grammy ödüllü The Black Keys 15 Eylülde İstanbul'da konser verecek.
Dan Auerbach ve Patrick Carney ikilisinden oluşan modern blues ve rock müziğinin Grammy ödüllü grubu The Black Kays, “Peaches ’N Kream” turnesi kapsamında 15 eylülde İstanbul Küçükçiftlik Park’ta konser verecek.
Grup, konserde son albümleri “No Rain, No Flowers”ta yer alan parçaların yanı sıra “Lonely Boy” ve “Gold on the Ceiling” gibi popüler şarkılarını müzikseverler için seslendirecek. Etkinliğin biletleri, online bilet satış platformları üzerinden satışa sunuldu.
The Black Keys’in performansı öncesinde, ABD’li blues müzisyeni Robert Finley sahneye çıkacak. The Black Keys ve Dan Auerbach ile gerçekleştirdiği ortak çalışmaların yanı sıra kapalı gişe konser turları ve festival performanslarıyla uluslararası alanda tanınan Finley, konserin açılışında dinleyicilere bir blues dinletisi sunacak.