Altın Portakallı ‘Evcilik’ için takvimler işaretlenebilir
Ümit Ünal yeni filmi 'Evcilik' için hazırlıklara başladı. Kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın ve Nejat İşler’in yer aldığı filmin çekimleri önümüzdeki hafta Assos’ta başlayacak.
‘Nar’, ‘9’, ‘Sofra Sırları, ‘Aşk Büyü vs.’ filmlerinin yönetmeni Ümit Ünal 10. filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünal yeni filmi ‘Evcilik’ için hazırlıklara başladı.
Kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın ve Nejat İşler’in yer aldığı filmin çekimleri önümüzdeki hafta Assos’ta başlayacak. Nejat İşler aynı zamanda Ünal’ın yazıp yönettiği filmin ortak yapımcılarından biri olacak.
Ünal sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda heyecanını dile getirdi: “Çok yakında çekime başlıyoruz. Bu 10. filmim ama başlangıç heyecanı hep aynı.”
Ünal’ın seyircilerin karşısına çıktığı son film prömiyerini 39. İstanbul Film Festivali’nde yapan ‘Aşk, Büyü, vs’ idi. Selen Uçer ve Ece Dizdar’ın başrollerini paylaştığı film festivalde Ulusal Yarışma kategorisinde yarışmış büyük ödülün sahibi olmuştu. Film ayrıca Antalya Film Festivali’nden de En İyi Kadın Oyuncu (Selen Uçer), Behlül Dal Jüri Özel Ödülü ve SİYAD En İyi Film Ödülü ile dönmüştü.