Yargı’dan büyük başarı: Uluslararası Emmy Ödülü kazandı

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı 'Yargı' dizisine büyük ödül. Kanal D'de yayınlanan dizi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Telenovela' dalında ödülün sahibi oldu. Dizi, bu yılki ödüllerde yarışan tek Türk yapımıydı.

Kültür Sanat 22 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

‘Yargı’ dizisi New York’ta düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde ‘En İyi Telenovela’ ödülünü kazandı. Yayınlandığı gün en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran dizinin oyuncuları New York’taki törene katıldı. Bu yıl 51.si düzenlenen ödüller için 14 kategoriden 20 ülkeden 56 yapım yarıştı. Kanal D’de üç sezondur yayınlanan dizi, Brezilya’dan ‘Cara e Coragem’ ve ‘Pantanal’ ile Portekiz’den ‘Para Semper’ adlı yapımları geride bırakarak ödülü kazandı. Ay Yapım dizisi, bu yılki ödüller için yarışan tek Türk yapımıydı.

New York’taki ödül törenine dizinin oyuncuları da katıldı.

Yargı dizisi üç sezondur zirvede

51. Uluslararası Emmy Ödülleri’ne ‘Family Secrets’ yani ‘Aile Sırları’ adıyla katılan ‘Yargı’ dizinin oyuncuları ve yapım ekibi birlikte poz verdi. Ödül töreni sonrası dizinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu sosyal medya hesaplarından yaşadıkları sevinci paylaştı. Başrolü paylaşan ikili kırmızı halı üzerinde fotoğraf çektirdi. Savcı Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve idealist avukat Ceylin’in (Pınar Deniz) kesişen yolları üzerine kurgulanan dizi, üçüncü sezonuyla da yayınlandığı Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdürüyor.

2017 yılında ‘Kara Sevda’ dizisi tıpkı ‘Yargı’ gibi En İyi Telenovela dalında ödülün sahibi olmuştu. Öte yandan 2019 yılında gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ise Haluk Bilginer de ‘Şahsiyet’ dizisindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazanmıştı.

Sahnede, TV'de, beyazperdede... Bu sezon Haluk Bilginer her yerdeSahnede, TV’de, beyazperdede… Bu sezon Haluk Bilginer her yerde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.