Yıldız çellist Hauser’den İstanbul konseri öncesi ‘Şıkıdım’ yorumu

Hauser, büyük bir dinleyici kitlesine sahip olduğu İstanbul'a geliyor. Geçen yıl da şehirde unutulmaz bir performansa imza atan Hırvat çellist, 14 Ağustos'taki konseri öncesi müzikseverlerle Tarkan'ın şarkısıyla mesaj gönderdi.

Kültür Sanat 27 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Çellonun popstarı yeniden İstanbul’a geliyor. Geçen yıl kasım ayında Ülker Arena’da konser veren Hauser 14 Ağustos’ta Maximum Uniq Hall’da müzikseverlerle buluşacak. Hırvat müzisyen daha sonra da 17 Ağustos akşamı Aspendos Antik Tiyatrosu’nun büyüleyici ortamında sahne almaya hazırlanıyor. Müzisyen, Türkiye’deki konserleri öncesinde müzikseverleri heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. ”İstanbul tekrar geliyorum. Sizinle yeniden birlikte olacağım için sabırsızlanıyorum. Bu hayatımızın en sıcak ve çılgın günü olacak. Çok yakında görüşürüz. dedi ve Tarkan’ın ‘Şıkıdım’ şarkısını çellosuyla çaldı.

Hauser’in en çok dinlenildiği kentlerden biri İstanbul

Aslında bu bir ilk de değildi. Zira Hauser, geçen yılki konserinde de Sezen Aksu’nun bestesi ‘Şıkıdım’ı seslendirmiş ve büyük alkış almıştı. Çaykovski’den Lady Gaga veya Şostakoviç’ten Shakira kadar geniş bir repertuarla beslenen Hırvat müzisyen, son yılların en popüler enstrumentalistlerinden biri olmayı başarmış durumda. Spotify ve YouTube gibi platformlarda da geniş bir dinleyici kitlesine sahip müzisyenin dünyada en çok dinlenildiği yer arasında İstanbul da var.

19 Nisan’da 18 şarkıdan oluşan ‘Classics 2’ adlı albümünü dinleyiciyle buluşturan Hauser, dünya çapında bir milyar dinlenme ve dört milyar video görüntülemesini aşmayı başarmış durumda.

Rock efsanesi Deep Purple Türkiye'den İstiklal Marşı'yla geçtiRock efsanesi Deep Purple Türkiye’den İstiklal Marşı’yla geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.