Yılın en çok dinlenen ismi KÖFN’den yeni albüm: Popstar

KÖFN üçüncü albümü 'Popstar'ı dinleyicileriyle buluşturdu. Geçen yılın en çok dinlenen şarkısı olan 'Bi' Tek Ben Anlarım'ın da yer aldığı albüm grubun yükselişini taçlandıracak türden. Tüm söz ve müziklerin Salman Tin'e ait olduğu albümün bir de sürpriz konuğu var: Yıldız Tilbe.

Kültür Sanat 18 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
KÖFN Bilge Kağan Etil ve Salman Tın'den oluşuyor.

KÖFN 2022’de yakaladığı büyük başarıyı artırarak sürdürüyor. Selman tın, Bilge Kağan Etil’den oluşan grubun geçen yıl yayınladığı ‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ şarkısı Spotify’da yılın en çok dinlenen şarkısı olmuştu. Grup, geçen yıl şarkılarıyla yakaladıkları başarıyı ‘Popstar’ adlı üçüncü albümleriyle taçlandırdı. Üstelik albümde şu âna kadar 171 milyon kez dinlenen ‘Bi Tek Ben Anlarım’ şarkısı da var. Grubun yakaladığı başarı ve kazandığı bilinirlik dikkat çekici boyutlarda. KÖFN’ün bu başarısına dünkü yazısında Ertuğrul Özkök de kayıtsız kalmadı.

KÖFN popülaritesini ‘Popstar’ ile taçlandırıyor

KÖFN üçüncü albümleri ‘POPSTAR’ ile hayranlarına güzel bir yaz hediyesi sundu. Albümün şimdiden tatil yolculuklarında ve tatil mekânlarında sıklıkla çalınacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Alternatif sahnenin yenilikçi ve güçlü ikilisi, 2010’lı yılların başından itibaren ivme kazanan bu müzik hareketinin de önemli temsilci olma konusundaki iddialarını yeniledi. Grup yeni albümlerini yayınlar yayınlamaz ‘Popstar’ isimli şarkılarını da kliplendirdi.

Söz ve müziği grubun solisti Salman Tin ait olan ‘Popstar’, sevdiğinin aşkıyla kendisini olduğundan daha iyi hisseden bir insanın hikâyesini anlatıyor. Albümdeki diğer tüm şarkıların da söz ve müziği Salman Tin’e ait. Prodüktör koltuğunda ise Bilge Kağan Etil var. Hypers Music etiketiyle yayınlanan albümde dokuz KÖFN şarkısı yer alıyor. Yıldız Tilbe albümde ‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ şarkısında düet yaparken hoş bir sürprize de imza atmış.

İstanbul'dan Ludovico Einaudi geçtiİstanbul’dan Ludovico Einaudi geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.