Michael Mann müjdeyi verdi: ‘Büyük Hesaplaşma’nın devamı çekilecek

Al Pacino ile Robert De Niro'nun birlikte oynadığı ender filmlerden olan 'Büyük Hesaplaşma / Heat' filminin devamının çekileceği konuşuluyordu. Yönetmen Michael Mann müjdeyi verdi. Devam filmi gelecek. Filmde de Adam Driver oynayacak.

Kültür Sanat 28 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
'Büyük Hesaplaşma'da Al Pacino ile Robert De Niro oynamıştı. Filmdeki masa sahnesi ise sinema tarihine geçmişti.

Yönetmen Michael Mann’in sekiz yıl sonra yönettiği ‘Ferrari’, 80. Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapmış, festivalden olumlu eleştirilerle dönmüştü. Başrolünü Enzo Ferrari rolüyle Adam Driver’ın üstlendiği filmin vizyona girmesine sayılı günler kala yönetmen Mann, geri dönüşü ve ‘Ferrari’ filmi hakkında konuştu.

Yönetmen, Enzo Ferrari’yi canlandıracak oyuncu seçiminde fiziksel benzerliğin öncelikli kriteri olmadığını söyledi. Adam Driver ile önceden tanıştığını söyleyen Mann, oyuncuyu övdü “Hayatı boyunca cesur ve kararlı bir şekilde kariyerini şekillendirdi. Her projesinde de üst düzey bir performans sergiliyor.”

Ferrari (2023) - IMDb

‘Ferrari’ 25 Aralık’ta vizyona girecek.

‘Adam’ın büyük bir cesareti var’

‘Miami Vice/Kanun Namına’, ‘Büyük Hesaplaşma’ gibi filmlerinin yönetmeni Mann, Al Pacino ve Robert De Niro gibi usta oyuncularla çalışmış bir isim. Yönetmen, Driver’ın iki usta oyuncuyla kıyaslanması hakkında da konuştu. Karşılaştırmanın uygun olduğunu söyleyen Mann, bu isimlerin ortak noktalarının oyunculuğa yaklaşımları olduğunu söyledi: “Adam’ın da büyük bir oyunculuk hırsı ve cesareti var. Bu kariyer hırsından ziyade sanatsal başarı odaklı bir hırs. Çalışmayı çok sevdiğim oyuncular arasında.”

‘Evet ‘Büyük Hesaplaşma’nın devamını çekeceğim’

Mann’in Driver ile çalışmayı sevdiğini kanıtlayan bir başka gelişme daha. 25 Kasım’da vizyona girecek ‘Ferrari’nin ardından ikili başka bir projede daha birlikte çalışacak. Yönetmenin Al Pacino ve Robert De Niro’yu buluşturduğu ‘Büyük Hesaplaşma/Heat’ filminin, devam yapımında Adam Driver rol alacak. Mann, böylece Büyük Hesaplaşma’nın devam filmi geleceği haberlerini doğruladı. Filmde cinayet masası dedektifi Vincent Hanna (Al Pacino) ve onun peşinde olduğu Neil McCauley’nin (Robert De Niro) yolları kesişmeden önceki hikayeleri anlatılacak. Adam Driver'dan yorumlu soruya küfürlü cevapAdam Driver’dan yorumlu soruya küfürlü cevap

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.