Mark Ruffalo Oscar yarışından çekildi! Ödülü Robert Downey Jr. alırsa üzülmem

Oscar heyecanı artarak devam ediyor. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen Mark Ruffalo bir ismin kazanması halinde ödülü kaybettiğine üzülmeyeceğini açıkladı. O isim Robert Downey Jr.

Kültür Sanat 27 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Mark Ruffalo

Yorgos Lanthimos’un çok konuşulan filmi ‘Zavallılar’daki performansıyla Mark Ruffalo büyük beğeni topladı. Oscar’da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adaylarından olan Amerikalı aktör bununla ilgili açıklama yaptı. Kategorinin en güçlü adaylarından olan 56 yaşındaki oyuncu özellikle bir adaya kaybetmekten rahatsız olmayacağını itiraf etti.

‘Ben de bir ödül kazanmak isterim ama…’

Daha önce üç kez bu dalda aday olsa da henüz heykelciği kazanamamış olan Mark Ruffalo bu yıl Sterling K. Brown (American Fiction), Ryan Gosling (Barbie), Robert Downey Jr. (Oppenheimer) ve Robert De Niro (Dolunay Katilleri ile yarışacak. GQ’ya konuşan aktör uzun yıllardır dostu olan Robert Downey Jr.’ın ödülü alması halinde kesinlikle üzülmeyeceğini söyledi. “Ben de ödül kazanmak isterim ama onun alması beni üzmez” diyen aktör ödül gecesini merakla beklediğini de söyledi.

Ödüller bu yıl 10 Mart’ta Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

Berlin'de Altın Ayı Afrika'nın sesine gitti!Berlin’de Altın Ayı Afrika’nın sesine gitti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.