Beş kadınla evli fenomen kendinden emin: Hepsine kraliçeler gibi davranıyorum

Beş eşi olan Brezilyalı fenomen "Hiçbiri kendisini dışlanmış hissetmemeli, hepsine kraliçeler gibi davranıyorum" dedi.

Dünya 13 Şubat 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: arthurourso/Instagram

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Arthur O Urso her eşiyle ayrı bir seks takvimi uyguladığı “özgür aşk” malikanesinde tartışmalı evlilik düzeninin tadını çıkarıyor.

Instagram’da 207 bin takipçisi olan Brezilyalı influencer’ın zirveyi yaşadığı dönemde toplam dokuz eşi vardı. Ancak fenomen boşanmalardan payına düşeni aldı ve şu an 27 yaşındaki Luana Kazaki, 22 yaşındaki Emelly Souza, 24 yaşındaki Valquíria Santos, 25 yaşındaki Damiana ve 28 yaşındaki Carla Santos ile “evli.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arthur O Urso (@arthurourso)’in paylaştığı bir gönderi

Artık beş eşi olan 37 yaşındaki oyuncu bu Sevgililer Günü’nde hepsine lüks hediyeler almak ve gösterişli akşam yemekleri vermek dahil “kraliçeler gibi” davranmayı planlıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Arthur O Urso (@arthurourso)’in paylaştığı bir gönderi

“Aralarında rekabet duygusu olsun istemiyorum, çünkü evde genellikle kıskançlık nedeniyle aptalca kavgalar oluyor. Hepsine kraliçe gibi davranıyorum” diyen fenomen “Böylece hiçbiri şikâyet edemez ya da bana kızamaz” diye ekliyor. Hepsinin hediyesi bile aynı: Arthur’a yaklaşık 80 bin sterline mal olan her birine verilecek birkaç parça gümüş mücevher.

Ancak hediyeler bununla da bitmiyor. Arthur hayatındaki kadınları bir güzellik salonunda bir günlük şımartmayla da şaşırttı ve toplam 12 bin sterlin de buna harcadı.

Brezilyalı fenomen Sevgililer Günü akşamını tüm eşleriyle birlikte, evdeki altı metre uzunluğunda, iki metre genişliğinde ve yarım tondan ağır ‘süper yatakta’ geçirmeyi planlıyor. Aslında genel bir “seks takvim”leri var, ama bu Sevgililer Günü’nde bunun uygulanmayacağını söylüyorlar.

2023'ün 'en'leri: Sansürler, kavgalar, ödüller, grevler, fenomenler, krizler!2023’ün ‘en’leri: Sansürler, kavgalar, ödüller, grevler, fenomenler, krizler!

'Dünyanın en havalı diktatörü': El Salvador'un fenomen lideri Bukele'den ezici zafer‘Dünyanın en havalı diktatörü’: El Salvador’un fenomen lideri Bukele’den ezici zafer

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.