Kim bu ayda 3 milyon liraya plajda loca kiralayan iş insanı?

Bodrum'da bir plajdaki locanın aylık kirasının 3 milyon lira olduğunu duydunuz. Peki kim bu parayı veren insan. Müge Dağıstanlı'ya göre tanınmış bir iş insanı o ve kiranın üstüne ayda 1,2 milyon lirayı da locada yemek içmek için veriyor.

Popüler 25 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Screenshot

“Bir lahmacuna şu kadar ödenir mi,” “üstüne taze nane yaprağı yerleştirildi diye ayranın bir bardağı maliyetinin 30 katı fiyatına satılır mı,” “Hamburger mi yedik, dana mı kestik!”

Birkaç yıldır Bodrum’dan benzer notlarla paylaşılan yüksek adisyonlar artık kimseyi şaşırtmıyor. Evet, Bodrum pahalı, bunu sağır sultan bile duydu. Yine de bir beach club’da rahatça güneşlenip denize girmek için kiralanan bir locanın karşılığı aylık üç milyon lira olabilir mi?

Haberi TV8’de yayımlanan Aramızda Kalmasın programının muhabiri Umut Ünver’den aldık. İşte 10Haber yazarlarından Müge Dağıstanlı’nın paylaştığı diğer detaylar:

‘Kiralayan tanınmış bir iş insanı. Fiyat indirimli, yani normalde daha pahalı. Fiyata beş kişilik şezlong, havlu ve şemsiye dahil. Yeme içme masrafları için ayrıca haftalık 300 bin liraya anlaşmış, bu da ayda 1.2 milyon lira yapıyor. Gündüz güneşlenip denize girmek, ilerleyen saatlerde beach club’daki partilere katılmak ve yiyip içmenin bedeli ayda 4.2 milyon lira, en azından bu iş insanı ve ailesi için.’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.