Böyle olur Hint zengininin düğünü…

Dünyanın en zengin 10'uncu ismi Mukesh Ambani oğlu için günlerce konuşulacak bir düğün yapıyor. Temmuzdaki düğün, düğün öncesi etkinlikleriyle bile gündemde.

Popüler 2 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
(Soldan sağa) Hintli milyarder Mukesh Ambani, müstakbel gelini Radhika Merchantile, damat oğlu Anant ve ailenin geri kalanı. Fotoğraf: Livemint.com

Forbes’a göre 115 milyar dolarlık servetiyle Asya’nın en zengini, dünya sıralamasında ise ilk 10’u zorlayan milyarder Mukesh Ambani oğlu Anant Ambani için çenemizi yoracak bir düğün düzenliyor.

Petrol, gaz, telekomünikasyon gibi alanlarda varlık gösteren Reliance Industries’in sahibi Ambani en küçük oğlu için kesenin ağzını açtı.

Anant Ambani ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Radhika Merchant

28 yaşındaki Anant Ambani uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Radhika Merchant (29) ile evleniyor. Temmuzdaki düğünün ön etkinlikleri bile pek şaşalı. Çift çarşamba günü 51 bin kişiye yemek verdi.

Bugün başlayacak üç günlük düğün öncesi etkinliklerinde davetliler de dünyanın en zenginlerinden. Reliance Industries’in ana petrol rafinerisinin yakınlarında Gujarat eyaletinin Jamnagar kentinde yapılacak etkinliklere 1200 kişi davetli.

Rihanna’lı sihirbazlı

Mark Zuckerberg, Rihanna ve Bill Gates davetliler arasında. Rihanna’nın sahne alacağı etkinliklerde ABD’li sihirbaz David Blaine de gösteri yapacak.

Davetliler için 100 şef 500 çeşit yemek hazırlayacak.

Düğün öncesi etkinliklerinde davetliler Ambani ailesinin, içinde bir fil hastanesi de olan hayvan kurtarma merkezinde 2 bine yakın hayvanla vakit geçirebileceği tura çıkacak.

Kuaför hizmeti erkek tarafından

Radhika Merchant

Üç gün boyunca sürecek etkinlikler için davetlilere her bir etkinlik için kıyafet kodlarının da yer aldığı bir döküman verildi. Burada yer alan bilgiye göre davetliler için hazırda kuaförler ve makyaj sanatçıları da olacak. Zenginler beklemeyi göze alır mı bilinmez ancak “ilk gelen ilk sırayı kapar” esasıyla çalışacakları belirtilmiş.

Mukesh Ambani 2018’de de kızı Isha Ambani’nin düğün öncesi etkinliklerinde Beyonce’nin sahne almasıyla gündeme gelmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.