Bridget Jones 30’luk çıtır sevgilisiyle geri dönüyor

Aylar süren söylentiler sonunda doğrulandı: Renee Zellweger'lı Bridget Jones dördüncü filmiyle geri dönüyor. Son dönemin yakışıklı yıldızlarından Leo Woodall filmin yeni yüzlerinden.

Popüler 10 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Renee Zellweger ve Leo Woodall

2000’li yıllarında başlarının en popüler romantik komedilerinden “Bridget Jones’un Günlüğü” dördüncü filmiyle geri dönüyor. Yeni film 2013 yılında yayınlanan Helen Fielding romanı “Bridget Jones: Mad About The Boy”dan uyarlanıyor.

Kitapta Colin Firth’ün canlandırdığı eşi Mark Darcy’yi kaybeden Bridget 50’lerinde iki çocuklu bir anne olarak okurlarının karşısına çıkıyor. Yeni filmin kitapla ne kadar paralel gideceğine dair bir bilgi yok ancak senaryoyu Helen Fielding’in yazdığını biliyoruz.

İki Oscar ödüllü Renee Zellweger dokuz yıl aranın ardından Bridget rolüyle karşımızda. Üçüncü filmde gözleri Hugh Grant’i arayan seyircilere iyi haber: Daniel Cleaver geri dönüyor. “Bridget Jones’un Bebeği”nde jinekolog olarak izlediğimiz Emma Thompson da dördüncü filmde yer alıyor.

Gelelim filmin yeni yüzlerine “12 Years A Slave” filmiyle ünlenen Chiwetel Ejiofor ve son dönemin yükselen yakışıklısı Leo Woodall. “White Lotus” dizisinin ardından “One Day”deki çapkın arzu nesnesi olarak izlediğimiz Woodall’un Bridget Jones’un 30’luk sevgilisini canlandıracağı yazıldı.

Filmin yönetmen koltuğuna ilk kez bir erkek geçiyor: 2022 yapımı “To Leslie” filmiyle tanınan Michael Morris. Çekimleri bu yaz Londra’da yapılacak filmin önümüzdeki yıl Sevgililer Günü’nde vizyonda olması planlanıyor.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.