Bu yaz beyaz olacak: Yeni renk trendinde pigment yok

2024 İlkbahar / Yaz  koleksiyonlarında hafif ve giyilebilir tasarımların buluştuğu renk beyaz oldu. Baştan aşağı beyaz giysiler yeni bir sayfa açma arzusunu gösteriyor.

Popüler 19 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Beyaz yeni başlangıçları, sadeliği, zamansızlığı ve hafifliği temsil ediyor. Modanın bunların hepsine ihtiyacı var

Gabriela Hearst, Chloé’deki tasarımcılık görevine beyazla veda etti. İtalyan moda evi Gucci’nin yeni kreatif direktörü Sabato De Sarno ve lüks Fransız hazır giyim markası Carven’de ilk koleksiyonunu gösteren Louise Trotter, dümenine geçtikleri markalara beyazla merhaba dedi.

Renk kullanımı konusunda hayli cesur olan Blumarine’ın kreatif direktörü Nicola Brognano’nun eli bile bu kez renk pigmentlerine değil beyaza gitti.

(Soldan sağa) Jil Sander, Michael Kors ve Bottega Veneta

Moda dünyasının köklü yayınlarından WWD (Women Wears Daily) önümüzdeki yazın en büyük renk trendini “renksizlik” olarak ilan ederken, yalnızca markaların ve tasarımcıların değil satın almacıların tercihinin de bu yönde olduğunu söylüyor.

New York’taki 5’inci Cadde’de bulunan lüks mağaza Bergdorf Goodman’ın kadın moda direktörü Linda Fargo, moda haftaları boyunca gördüğü tasarımların bu renge yönelmesi için yeterli olduğunu belirtiyor.

Prada (solda) Chloe (sağ üstte) ve Bluemarine markaları beyazı böyle kullandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.