Falcı öngörüsünü bekleyememiş: Öleceksin dediği kişiyi çikolatayla zehirlemiş

Brezilya'da kendisini falcı olarak tanıtan bir kadının sözlerine kulak veren 27 yaşındaki Fernanda Silva, falcının 'Yakında öleceksin' sözünün ertesi günü yaşamını yitirdi. Silva'nın, falcının verdiği çikolatadan yediği ve zehirli madde nedeniyle öldüğü belirlendi.

Popüler 5 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
27 yaşındaki Fernanda Silva, kendini falcı olarak tanıtan kadının verdiği çikolatayla zehirlendi.

Brezilya’da meydana gelen olayda kendisini falcı olarak tanıtan bir kadına giden 27 yaşındaki Fernanda Silva bu ziyaretin ertesi gününde yaşamını yitirdi. Falcının “Yakında öleceksin” dediği Silva’nın ölüm nedeniyse kuvvetli bir ihtimalle bu ziyaret sırasında falcının verdiği çikolata. Falcının ikramını yedikten sonra rahatsızlanan Fernanda Silva’nın kuzeni Bianca Cristina, çikolatayı yedikten sonra Silva’nın görüşünün bulanıklaştığını söyledi. Cristina, “Çikolata paketin içerisinde olduğu için tehlikeli olabileceği aklına gelmemişti. Ve aç olduğu için onu yemeye karar verdi” dedi.

Ülser ve gastriti olduğundan semptomları göz ardı etmişler

27 yaşında, aynı zamanda anne olan Silva’nın ülser ve gastrit hastası olduğu için ilk semptomların göz ardı edildiği kaydedildi. Teyzesi Maria Gomes’e göre genç kadının burnundan kan geldi ve daha sonra hastaneye gittiler.

Otopsi raporuna göre, Silva’nın kanında pestisitlerin içerisinde bulunan sülfotep ve terbufos maddeleri tespit edildi. Ölmeden önceki mesajlarıysa durumunun git gide kötüye ilerlediğini gösteriyor. Silva, “Az önce neredeyse düşüyordum. Neden böyle olduğumu bilmiyorum. Bütün gün kendimi kötü hissettim” diye yazmıştı. Polisin soruşturması sürerken, basına yansıyan haberlere göre henüz herhangi bir tutuklama yok.

Mozambik'te büyücülük için albino cesedi mezarından çaldılarMozambik’te büyücülük için albino cesedi mezarından çaldılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.