Fırat Tanış suçlamalara cevap verdi: 6284 nolu yasaya saygımdan susuyorum

Oyuncu Fırat Tanış tacize ve psikolojik şiddete maruz kaldığı suçlamasıyla hakkında şikayetçi olan eski kız arkadaşı İklim Tamkan'a cevap verdi. 

Popüler 29 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Fırat Tanış eski kız arkadaşı İklim Tamkan'a yaklaşamayacak

Piyanist ve besteci İklim Tamkan Eylül 2023’te beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında kendisine psikolojik şiddet uyguladığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldığını önceki gün sosyal medyadan duyurmuştu.

İki gün sessiz kalan Tanış eski kız arkadaşı Tamkan’a Instagram’dan cevap verdi. Oyuncu suskunluğunun iddiaları kabul etmekten değil kadının beyanını esas alan yasaya duyduğu saygıdan kaynaklandığını yazdı:

“Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle de açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Ancak bilinmesini isterim ki sukutum ikrardan değil yasanın varlığına duyduğum saygıdandır.

Tüm süreç olması gerektiği gibi adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığımı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum.

Kamuoyuna saygılarımla
Nuri Fırat Tanış”

Fırat Tanış mesajını sosyal medyadan paylaştı

 

Bir ünlü aşkı daha mahkemelik oldu: Oyuncu Fırat Tanış, piyanist İklim Tamkan’a yaklaşamayacak!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.