DÜNYA KUPASI 2026 72 Maç 48 Takım 12 Grup ⚽ Canlı Sonuçlar Fikstür 🏟️ Stadyumlar Hikayeler Keşfet → Dünya Kupası 2026 DÜNYA KUPASI 2026 Keşfet →

Instagramcılar Tekirdağ’da kanola tarlası avında

Tekirdağ'da çiçek açan kanola bitkisiyle sarıya bürünen tarlalar fotoğrafçıların doğal stüdyosu oluyor.

Popüler 15 Nisan 2025
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Instagram ve fotoğraf tutkunları bugünlerde Trakya’nın “altın sarısı” kanolalarını kadrajlarına sığdırmaya çalışıyor.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkanı Halil İbrahim Üzmezoğlu, Trakya’nın sarıya büründüğünü belirtti.

Kanola tarlalarının buğdayın yeşili ile muhteşem manzara sunduğunu aktaran Üzmezoğlu, İstanbul başta olmak üzere çevre illerden fotoğraf tutkunlarının Trakya’ya geldiğini söyledi.

Trakya’nın tarım ürünlerinin her birinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu anlatan Üzmezoğlu, “Tekirdağ’da kanola ile başlanır, yüzlerce dekar lavanta bahçelerimiz var. Daha sonra buğday ardından ayçiçeği ve bağcılık. Trakya’nın bütün tarım ürünlerini fotoğraflıyoruz.” dedi.

Üzmezoğlu, 10 gün daha kanola tarlalarının fotoğraflanabileceğini kaydetti.

Fotoğraf tutkunu Tayfur Kahyaoğlu ise İstanbul’dan kanola tarlalarının güzelliğini fotoğraflamaya gelenlerin olduğunu belirtti.

Gamze Celepoğlu da fotoğrafçıları güzel bir manzaranın karşıladığını dile getirdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.