JLo ve Ben Affleck boşanıyor: Ünlü bir rap şarkıcısı Lopez’in aşkına şimdiden talip

Jennifer Lopez uzun süredir arasının bozuk olduğu Ben Affleck'e boşanma davası açtı. Resmi işlemler önümüzdeki günlerde tamamlanacak, ama bir rap şarkıcısı şimdiden Lopez'in aşkına talip oldu bile.

Popüler 21 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in evliliği iki yıl sürdü

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in uzun süren ayrılma süreci nihayet tamamlanmak üzere. Arası aylardır bozuk olan çiftten Lopez mahkemeye başvurarak evliliği resmi olarak bitirmek için ilk adımı attı.

Basının ‘Bennifer’ adını taktığı celebrity çift 16 Temmuz 2022’de Las Vegas’ta nikah kıymış, ertesi ay Ben Affleck’in Georgia’daki malikanesinde büyük bir düğün töreni düzenlemişti.

DailyMail.com’un haberine göre 55 yaşındaki yıldızın aşkına şimdiden talip çıktı bile. Lopez’e yakın bir kaynak 37 yaşındaki ünlü şarkıcı Drake’in Jennifer’ın neşesini yerine getirmek için sabırsızlandığını söyledi: “Drake elbette Jennifer hâlâ evliyken onunla birlikte olmayacak, o yüzden sabırla bekliyor.” Lopez ve Drake 2016’da kısa bir kaçamak yaşamıştı.

Fotoğraf: Instagram

Yaz boşanma haberleriyle geçti

İlk ayların “sarhoşluğunu” saymazsak Jennifer Lopez’le Ben Affleck’in iki yıl süren evliliğinin neredeyse yarısı sorunlarını çözmeye çalışmakla geçti. Bu yılın ilk aylarında neredeyse iki ay bir arada görünmedikleri oldu. Yaz ayları “Ha boşandı ha boşanacak” haberleriyle geçerken birlikte oturdukları evi satışa çıkardılar, Affleck ayrı bir bekar evine çıktı.

Celebrity dünyasının en merak edilen çiftlerinden Bennifer’ın ilişkisinin iki yıl öncesi dayandığını düşünen yanılır. Aşk bundan 20 yıl önce 2003 yapımı ‘Gigli’ filminin setinde başladı. Kısa sürede nişanlandılar, ancak  2004’ün başında ayrıldılar.

Jennifer Garner ve Ben Affleck 13 yıl evli kaldı

Her ikisi de başkalarıyla evlendi. Jennifer Lopez’in Marc Anthony’den olan ikiz çocukları Emme ve Max bugün 16 yaşında. Ben Affleck ise Pearl Harbor setinde tanıştığı Jennifer Garner’la 2005’te evlendi. Üç çocuğu olan çift 2018’de boşandı.

Affleck ve Lopez tam 20 yıl sonra yeniden bir araya gelip Las Vegas’ta nikah kıydıktan sonra Jennifer Lopez haberi “Aşk güzeldir. Aşk naziktir. Aşk 20 yıl sabredebilir” sözleriyle duyurdu.

Gösterişli bir düğünle evlenerek yarım kalan “peri masalı”na mutlu son yazmak istediler, ancak işler umdukları gibi gitmedi. Nitekim çifte yakın kaynaklar Ben Affleck’in rüyadan uyandığını ve aklının başına geldiğini söyledi.

Affleck soyadını almış

Medyada yer alan haberlere göre soyadını Affleck olarak değiştiren Lopez boşanma dilekçesinde evlilik sözleşmesine dair herhangi bir ayrıntıya yer vermedi. Davayla ilgili olarak Los Angeles Yüksek Mahkemesi’ne sunulan bir belgede 55 yaşındaki Lopez ve 52 yaşındaki Affleck’in mevcut gelirleri, giderleri, mülkleri ve borçları da dahil olmak üzere mali bilgileri paylaşmaları gerektiği belirtiliyor.

Belgede her ikisinin de ‘Davadaki tüm mali konular hakkında nihai bir anlaşma olana kadar’ mali durumlarındaki herhangi bir değişikliği bildirmek zorunda olduğu yazılı.

Lopez’e mali durumunu açıklaması için 60 gün süre verildi. Aynı şekilde Affleck’ten de gelir gider durumunu açıklaması istenecek.

Bambaşka biri: Jennifer Lopez'le yollarını ayıran Ben Affleck görünümünü değiştirdiBambaşka biri: Jennifer Lopez’le yollarını ayıran Ben Affleck görünümünü değiştirdi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.