Koça sağlık İkizlere sabır lazım, Yengeç aşka Balık değişime teslim

Koç burcunda transit geçişi başlayan Mars gezegeni birçok kişiyi öfkeli hale getirebilir. Bu zorlu süreci atlatmak için 5-11 Mayıs arası burcunuz ne söylüyor, bir göz atın.

Popüler 5 Mayıs 2024
Fotoğraf: Shutterstock

♈ KOÇ BURCU

Ay ve Mars gezegeninin burcunuzda ki kavuşumu bazı zorlu koşulları ve sağlık sorunlarınızı ortaya çıkarabilir. Çünkü bu konuları halletmenizi istiyor ve aslında öfkenizi de sınıyor. Siz korkusuzca dünyalara kafa tutan ama hastalık ve hastane korkusunu yoğun yaşayan birisiniz. Bu nedenle basit sağlık sorunlarınız bile zaman içinde müzmin hale gelebiliyor. Yıllar boyu birçok konuda olduğu gibi sağlık konusunda da kendinizi ihmal ettiniz. Mars gezegeni de ‘önce sorunu ortaya koyalım ardından sorunu ortadan kaldıralım’ mottosunda hareket edecek. Sağlığınızla alakalı sizin fark edemediğiniz veya ihmal ettiğiniz tüm sorunlarınızı ortaya çıkararak tedavi yolunu bulmanızı ve iyileşmenizi sağlayacak. Mars gezegeni maddi harcamalarınızı artıracak, kişisel isteklerinizi ön plana çıkaracaksınız ama geliriniz harcamalarınızdan çok daha fazla artacak.

♉ BOĞA BURCU

Bu hafta kariyerinizde ve iş girişimlerinizde çok şanslı olduğunuz bir zaman dilimi olacak. Arkanızdan kuyunuzu kazan sizinle uğraşan kötü niyetli rakipleriniz kendi kazdıkları kuyulara düşebilir ve isimleri karalanarak kötü bir ün kazanabilirler.
Aşk konuları da bu hafta gündemde olacak. Sevildiğini güçlü şekilde hisseden bir Boğa burcu önündeki engelleri büyük bir şevk içinde ortadan kaldırır. Aşk, sizin yaşam enerjinizdir. Yalnız boğalar için aşk dolu bir süreç başlıyor. Evli Boğaların ise sakin olması gerekiyor. Bir ipte iki cambaz misali eşinizle inatlaşabilir, basit bir sorunu bile halledemez ve tartışmalara zemin hazırlayabilirsiniz. Tartışmanın ardından yaşadığınız pişmanlıkla kendinizle yüzleşecek ve eşinizin gönlünü almaya çalışacaksınız. Özür dilemek zorunda kalmamak için sağduyulu ve sakin kalmayı başarmalısınız.

♊ İKİZLER BURCU

Bu hafta sakinliğinizi korumakta güçlü çekebilirsiniz. Asla dediğiniz, büyük konuştuğunuz her şey kapınızda belirebilir. Kendinizle çelişirsiniz, duygularınız ve mantığınız birbirine girebilir. Geçmişte katlandığınız konulara tahammül gösteremez ne olacaksa olsun diye ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz.
Kızdığınız konularda haklı olabilirsiniz ama haklı olmak her zaman mutluluk getirmez bunu unutmayın. Kızdığınız kişiler yakınlarınız ve onlardan vazgeçemediğinize göre orta noktada buluşmak, birbirine saygı duymak mutluluk getirir. Bunu kendinize hatırlatın ve sevdiklerinizi onore etmeye, hatalarına tolerans göstermeye çalışın. Eğer sabırlı olmayı başarabilirseniz emeklerinizin ödülleri de gelmeye başlayacak. Değişimler bitmeyeceği gibi kısa sürede olumlu ve önemli fırsatlar da sizi bekler olacak.

♋ YENGEÇ BURCU

Bu hafta gezegenler maddi anlamda toparlanmanız ve önemli kişilerle tanışmanız için gereken fırsatları yaratacak. Artan gelirinizle yatırım başlangıçları yapacak ve ailenizden de yatırımlarınızla alakalı büyük destekler alacaksınız. Ayrıca önümüzdeki süreç aile fertleri ile ortak yapılacak iş başlangıçlarının işaretlerini de veriyor. Yeni işler kurma ile alakalı geniş araştırmalar içinde olacak ve birçok kişi ile görüşeceksiniz.
Birçok Yengeç burcu aşka teslim olacak ama geçmişten derslerini alarak, ne istediğini bilerek aşka kucak açacak. Ne istediğini bilmek, gidilen yolu yarı yarıya azaltır, yolunuzdaki engelleri kaldırır. Sağlık konularında ise hassas bir dönem olacak. Bu süreçte fiziksel görüntünüzle alakalı en ufak değişimlerden uzak durun, çünkü istediğiniz sonucu alamaz ve büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

♌ ASLAN BURCU

Aşk konularının yoğun bir şekilde gündemde olacağı bir hafta geçireceksiniz. Fakat ilişkiye dair kararlarınızı, söz, nişan, evlilik gibi tarihlerinizi de bu zaman dilimine denk getirmemeye çalışın. Ayrıca bu hafta kilo almaya yatkın olduğunuz için yediğinize, içtiğinize özen gösterin, spor yapmayı özellikle düzenli yürüyüşleri ihmal etmeyin. Hayallerinizi, isteklerinizi sıralayın, kendinize bir liste hazırlayın ama adım atmak için bu haftanın bitmesiniz bekleyin. Geçmişte bazı düşmanlıklarla karşılaştınız, güvendiğiniz insanlar arkanızdan kuyunuzu kazdı. Sizinle uğraşan bazı kişilerin af dilemesi, yeniden hayatınıza girmek istemeleri söz konusu olacak. Af dileyeni affedin ama hayatınızda eski yerlerinde olmamalarına da özen gösterin. Bir kez hançerleyenin yeniden hançerlemeye kalkması daha kolaydır. Bunu unutmayın ve kimsenin eline sizin için kullanabileceği kozlar vermeyin.

♍ BAŞAK BURCU

Bu hafta aile ilişkileriniz güçlenecek ve hayatınızdaki kadınlardan büyük destekler gelebilir. Maddi konularda iyileşme hatta araba alım satım durumları istediğiniz şekilde sonuçlanabilir.
Önemli tanışmalar, yeni dostluklar ve aşk konularında gelişmeler geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları kısa sürede unutmanızı sağlayacak.

Zorlu yıllardan geçtiniz ve artık rahatlamak ve hayata daha güçlü tutunmak istiyorsunuz. Neptün gezegeni uzun yıllardır hayatınızı alt üst etti. Hem maddi konularda, hem sağlık olarak, hem de ilişkiler konusunda büyük sınavlar verdiniz. Gözyaşlarınız çoğunlukla içinize aktı, bu hafta çok güçlü bir kavuşum içinde olan Jüpiter ve Uranüs toparlanmanız için fırsatlar yaratacak. Yine de maddi konularda ani kararlardan uzak durarak temkinli olmanızda fayda var.

Bilgeye ‘Öfke nedir’ diye sormuşlar, ‘Çoğunlukla başkalarının hataları yüzünden kendimize verdiğimiz cezadır’ demiş.

♎ TERAZİ BURCU

Savaş gezegeni Mars zıt burcunuzda ilerliyor. Hayatınızdaki bazı dengelerin birbirine karıştığı bir süreçtesiniz. Kendinizi hasta, halsiz ve aşırı sinirli hissediyorsunuz. Enerjiniz sürekli olarak değişiyor. Bir gün aşırı enerjik ve aceleci hissederken ertesi gün adeta şarjınız bitmiş gibi, canınız hiçbir şey yapmak istemiyor. Son yıllarda yaşadığınız sıkıntılara dur demek, hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz. Fakat Mars savaş gezegeni ve uzlaşmaya kolay izin vermez. Yakınlarınıza kızıyorsunuz, işini iyi yapmayanlara, haksızlıklara ve en çok da kendinize kızıyorsunuz. Mars transiti devam ettiği sürece yapmanız gereken en önemli şey sakinleşmek. Mars gezegeni sağlığınızı hassas hale getirebilir. Alerjik reaksiyonlar, idrar yolları iltihabı, kollarınızda hassasiyet ve ellerinizde kesikler, ağız yaraları ve göz sağlığınızla alakalı sorunlara maruz kalabilirsiniz.

♏ AKREP BURCU

Bu hafta iş konularınızı yeniden düzenleyecek ve her şeyden önce geçmişteki hatalarınızı tarafsızca görebileceksiniz. Terfi veya kendi işinizi kurma fırsatları yakalayabilirsiniz. Yine de borsa ve döviz alışverişinde dikkatli olmalısınız. Maddi anlamda çok önemli başlangıçlar yapabilir, kadınların desteği ile uzun süre rahat etmenizi sağlayacak gelir elde edebilirsiniz.
Özel hayatınız da düzene girmeye başlayacak. Eski eş veya eski sevgililer ile alakalı yaralarınızı da sarmaya başlayacaksınız. Tesadüfen karşılaştığınız eski partnerler ile yüzleşme ve içinizde kalan sözleri söyleme fırsatları yakalayacaksınız. Sizi hüsrana uğratan partneriniz için önemli sınavların başladığını bizzat kendisinden öğrenecek ve onun adına üzülecek ama her kötülüğün bir bedeli var diye de düşünmeden edemeyeceksiniz.

♐ YAY BURCU

Mars gezegeninden aldığınız üçgen açı sayesinde kendinizi birçok konuda güçlü ve pozitif hissedeceksiniz. Sağlık olarak da daha zinde olacaksınız. Uzun zamandır sizi zorlayan sağlık problemleriniz ortadan kalkabilir. Ayrıca sizi zorlayan hastalıklarınızda tıbbi tedavileri göz ardı etmeden, pozitif enerjinin iyileşmenize fayda sağlayacağını düşünerek gergin olmaktan uzak duracaksınız. Yıllardır içinizde biriken acılar artık son bulacak. Her şeyden önce içsel huzuru bulacaksınız. Altın tepside ödüller sunulmayacak ama bazı sorunlarınızı tamamen halledeceksiniz.

Hayata dair zorlandığınız konuların azalması, kiminin tamamen ortadan kalkması ruhen rahatlamanıza ve kilo alma eğiliminizin artmasına neden olabileceğinden yediklerinize bu süreçte daha çok dikkat edin ve vakit buldukça spor ve düzenli yürüyüşler yapmaya özen gösterin.

♑ OĞLAK BURCU

Burcunuzda tam 16 yıl ev sahipliği yapan Pluton sizi birçok zorlu sınavlardan geçirdi. Hayatınızın önemli noktalarında değişik koşulları, asla yapmam dediklerinizi deneyimlediniz ve bazen ne yapacağınızı bilemediniz. Kısıtlandınız, engellendiniz, ayağınızdan çektiler, tökezlediniz. Yıkılacağınızı düşündüğünüz anlar oldu, düşmanlar ellerini ovuşturdu ama hacıyatmaz misali iki yana savrulsanız da yine de ayakta kaldınız. Ne yaşarsanız yaşayın her zaman güçlü görünen, acılarını kalbinde saklayan birisiniz. Pluton artık burcunuzu terk etti. Yaşadığınız her şeyden derslerinizi aldınız ve artık hatasız ilerlemek istiyorsunuz. Bu hafta koç burcundan aldığınız kare açı sebebi ile uzun yıllardır sessiz kaldığınız sizi üzen kişilerin haddini bildireceğiniz, kılıçları kuşanacağınız bir süreç olacak.

♒ KOVA BURCU

Bu hafta risklerden, borsadan, alacak-verecek meselelerinden uzak durursanız başınız ağrımaz. İşini kaybeden, işinde emeğinin karşılığını alamayan kovalar iş hayatında önemli gelişmeler yaşamaya başlayacak. İşlerinizin iyi gitmesi moralinizi yükseltecek ve eski neşeli ve şakacı halinize geri dönmeye başlayacaksınız. İş ve maddi konularda artık kontrolün elinizde olduğunu başarılarınız sayesinde hissedeceksiniz.

Hayatınızın birçok alanını yeniden yapılandıracağınız bir süreç sizi bekliyor. Diyet, spor gibi alışkanlıklarınızı da daha fazla düzene sokacak, sağlığınızla alakalı sorunlarınızı ele alıp iyileşme yolları bulacaksınız. Hafta boyu çok fazla sosyal ve hareketli olacaksınız. Yakınlarınızın evlilik törenleri, kutlamalar ve bebek doğumları sebebi ile sevdiklerinizin mutluluğuna ortak olacaksınız.

♓ BALIK BURCU

Bu hafta yakınlarınızla alakalı müjdeli olaylar yaşamanız moralinizin çok yükselmesine sebep olacak. Ailesi ile alakalı sorunu olmayan bir balık hayatın diğer alanlarındaki sorunları büyütmez ve kısa sürede sonuçlandırır. Sonuçlar sıkıntılı bile olsa aile huzurunuz yerinde ise problemler gözünüzü korkutmaz ve sakin bir şekilde sorunlarla savaşırsınız. Uranüs ve Jüpiter gezegeninden aldığınız destek ile sağlık sorunları yaşayan ebeveynleriniz şifa bulacak, aile ilişkileriniz bağlılık ve huzur içinde devam edecek.

Birçok ani değişim sizi bekliyor. Hayatınızda oluşan yeni koşullara kısa sürede ayak uyduracaksınız. Tüm hedeflerinizi akıllıca yöneterek yoluna koyacaksınız. Maddi anlamda da önemli başlangıçlar ve yatırımlar yapabileceksiniz. Daha önceleri kaçırdığınız fırsatlar da yeniden gündeme gelecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.