Burcu Esmersoy ‘evlilik sarhoşu’

Geçen yıl eylül ayında imzayı atan Burcu Esmersoy evlilik sarhoşu: Akşam eve beyim geliyor, mutlu mutlu oturuyoruz.

Magazin 18 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde gazetecilere konuşan Burcu Esmersoy evliliğini öve öve bitiremedi.

Milliyet’in magazin sayfalarında yer alan habere göre Esmersoy genç kalmasının sırrını açıkladı: Mutlu evlilik. Eskiden daha endişeli ve gergin olduğunu söyleyen Esmersoy evlendikten sonra hayatının gözle görülür şekilde değiştiğini, artık daha mutlu ve rahat olduğunu anlattı.

Esmersoy’un açıklamalarını bilim de destekliyor. Stresin daha hızlı yaşlandırdığına dair birçok bilimsel araştırma var. Bu durumda geçen eylül ayında evlendiği iş insanı Nazım Akmandil sayesinde endişeleri, gerginliği azalan Esmersoy gençlik çeşmesinden su içmiş kadar olmuş.

Çok sevildiğini ve çok iyi bakıldığını söyleyen Esmersoy evliliğini öyle bir anlattı ki bekarların bile canı evlilik çekebilir, evlenemezse bir yerleri şişebilir: “Akşam evime beyim geliyor, mutlu mutlu oturuyoruz, sabah uyanıyorsun güzel bir adam var yanında. Huzur ve mutluluk geldi hayatıma, aşk geldi. Bakıyorum içim ısınıyor, Allah herkese böylesini nasip etsin. Kıyamıyorum, çok seviyorum.”

Esmersoy’un daha önce katıldığı bir programda anlattığı eşiyle tanışma hikayesi de romantik komedi filmlerinde karşımıza çıkabilecek cinsten: “Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin’e uçarken bomboş bir uçakta 2A ve 2B’ye oturduk biz. Boş uçakta yanyana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum. Dikine uyuyabilen bir insanım. Ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım diye düşünüp başka yere oturdum. Uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta iki Türk, konuşmaya başladık.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler