Hande Ataizi: Başlarda annelik misyonu içimdeki kadınla biraz savaştı

Hande Ataizi bir dergiye verdiği röportajda içten yanıtlarıyla dikkat çekti: "Başlarda annelik misyonu benim içimdeki kadınla biraz savaştı ama sonra güzel bir denge kurdum ikisi arasında."

Magazin 6 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Hande Ataizi BeStyle dergisine poz verdi.

Ruhsar karakteriyle tanınan oyuncu Hande Ataizi şimdilerde Taş Kağıt Makas’ın Savcı Süreyya’sı olarak izleyici karşısına çıkıyor. BeStyle dergisine sezonda parla temasıyla pozlar veren Ataizi’nin röportajından öne çıkanlar şöyle:

Sosyal medya kullanımı: Ben bu konuda biraz izoleyim açıkçası. Rahat bir tipim, neden bütün boş zamanlarımı ifşa etme gereği duyayım ki? Yediğim yemeklerin tabaklarını falan çekmeye de çok üşenirim ben ve zaten hayat fotoğraftan yürüyor farkındaysanız. Ben benim gibi insanlarla anın tadını çıkarmaya bakıyorum. Kimseye bir lifestyle ispatım yok. Para kapısı olarak görülen ve bunun için feda edilen hayatlar biraz dozu kaçınca trajikomik bir hale de geliyor bence.

Spor alışkanlığı: Spor benim için kahvaltı gibi bir şey. Sağlıklı yaşamak ve güzel beslenmek benim rutinim oldu. Yemek konusunda bir problemim yok çünkü metabolizmam hızlı çalışıyor, ben de onu dengelemeye çalışıyorum. Öncelikler önemli, ben hem fiziksel, hem mental olarak bana iyi geldiği için vazgeçemiyorum.

Annelik üzerine: Oğlumun öncelikleri benim için çok önemli, her şeyden önce çocuk sorumluluk isteyen bir şey. Çocuk stabilite ister, kuralı sever. Leon dünyaya geldikten sonra düzenim farklılaştı. Başlarda annelik misyonu benim içimdeki kadınla biraz savaştı ama sonra güzel bir denge kurdum ikisi arasında. Babası ve ben bu anlamda uyumluyuz, Leon da mutlu bir çocuk. Sevgi insanların hayatında çok önemli, güvende hissetmek bir konfor. Benim çocuğuma empoze ettiğim tek şey bu. Hayatta seçimlerini yaparken mutlu olacağı bölümü seçmesi inandığı şeylerin arkasında durması ve pes etmemesi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.