İki galada neler oldu: ‘Bihter’ ve ‘İstanbul’a Son Çağrı’

'Bihter' ve 'İstanbul'a Son Çağrı'nın galaları art arda yapıldı. Sevişme sahnesinden kim rahatsız oldu? Farah Zeynep Abdullah filmi neden izlemedi? Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat kaç milyona "Evet" dedi?

19 Kasım 2023

Rüküşlük ve şıklık

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah, Hande Ataizi ve Boran Kuzum’un paylaştığı ‘Aşk-ı Memnu’nun yeni versiyonu ‘Bihter’in galasına Hande Ataizi’nin 8 milyonluk bilekliği, 100 bin TL’lik elbisesi, Farah Zeynep Abdullah’ın 124 bin TL’lik kıyafeti damga vurdu. Sosyal medyanın ‘rüküş’ ilan ettiği Abdullah bakalım hangi takipçisine ayar verecek?

Küsler nasıl barıştı?

Sette anlaşamayıp birbirlerine giren Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi, galada ‘zorla kanki’ olmuştu. Bu tablonun mimarı ise film ekibiydi. Araya giren yapımcı, özellikle Farah Zeynep Abdullah’ı güçlükle ikna etmiş. Gerginliğin, gişeyi etkileyeceğinden söz etmiş.

Hande Ataizi’nin ünlü bir markaya ait 8 milyon liralık yılanlı bilekliği dikkat çekti. Elbisesi 100 bin liralık bir tasarımdı. Farah Zeynep Abdullah’ın seçimi beğenilmedi.

WhatsApp gruplarında dönüyor

‘Behlül’ü oynayan Boran Kuzum da, sevişme sahnesinin o kadar ayrıntılı ve açık şekilde beyazperdeye yansımasından biraz rahatsız olmuş. O görüntüler Instagram’da ‘topluluk kuralları’ gereği dönemezken, WhatsApp gruplarının gündem konusu. 16 Kasım’da bir dijital kanalda seyirciyle buluştuğunda çok konuşulacağı kesin. 2011’deki ‘Aşk-ı Memnu’da Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un, 5.5 dakikalık sevişme sahnesi çok ateşli bulunmuş, Kanal D’ye RTÜK’den uyarı cezası gelmişti. Ama Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum’un sevişme sahnesinin yanında epey masum kaldıklarını belirtelim.

Kim en iyi Bihter?

Bu arada Farah Zeynep Abdullah’ın galada filmi izlemeyip cep telefonuyla ilgilenmesi dikkat çekmiş. Oyuncu, ‘Bihter’lik konusunda Beren Saat ile karşılaştırılmaktan çok rahatsız. Beren Saat ise bu konudaki sorulara gülerek “Henüz izlemedim, bakalım” cevabını veriyor. Sosyal medya ise “Gerçek Bihter, Beren Saat’dir” fikrinde.

Yıldız ikili 5’er milyona imza attı

Kıvanç Tatlıtuğ’un, New York galasında giydiği gömleği 32 bin liraydı. Beren Saat’in tarzının 200 bin lirayı bulduğu konuşuluyor

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı ‘İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası da New York’un ikonik salonu Paris Theatre’da yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ’un 32 bin TL’lik gömleği, Beren Saat’in 200 bin TL’lik tarzı çok konuşuldu. Galanın bütçesi binlerce dolardı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in 15 yıl sonra bir araya geldikleri filmden 5’er milyon TL kazandıkları konuşuluyor. İkili arasındaki uyum da dikkatlerden kaçmadı. Bu arada hatırlatalım; ‘Aşk-ı Memnu’nun finaline doğru araları iyi değildi. Film, bir dijital platformda 24 Kasım’da gösterilecek.

Son 10 günün aşk gündemi: Kimi evlilikten kaçıyor, kimi ‘sevgili olduk’ diyemiyor?

Ünlülerin son günlerde sevgilileri, evlilikleri, ihanet ve ayrılıkları üzerine yaptıkları açıklamalar sosyal medyada tartışma yarattı. Açıklamaları aşkın, evliliğin nereye gittiğini de gösteriyor…

Burak Deniz geçen yaz aşk yaşayıp ayrıldığı Bestemsu Özdemir için “Aşk yaşamadım, sadece zaman geçirdik” dedi. Özdemir ise şimdilik tek kelime etmedi. Ama yakın arkadaşlarına “Çok kırgınım” diyor.

Mehmet Ali Erbil’den eski sevgilisi Gülseren Ceylan’a: “Onun için yanlış seçimdim. Ama kendisine verdiğim hediyeyi geri almadım. Sevgililerime verdiğim armağanları isteseydim, Karun gibi zengindim.”

Gülseren Ceylan’dan, Mehmet Ali Erbil’e: “Mehmet Ali, ciddi bir ilişki yaşayacak biri değilmiş. Zaten ailem de istemedi.”

10 yıllık evliliğini bitirmeye hazırlanan Zeynep Beşeler’den ihanet açıklaması: “Aldatıldığımı ben de basından öğrendim.”

Özge Özberk: “Aldatıldığımı hep ayrılıktan sonra öğreniyorum. İşten işten geçtiği için hesap sormuyorum. Sorsam ne olacak?”

1992’de evlendiği eşi Selma Konak ile 31 yıl sonra düğün yapan Volkan Konak: “Gecikmeli düğündü. Gerdek, balayı, takı olmadı.”

Küçük Ceylan: “Çalışmayan erkek istemem. Sevgilim elime bakmayacak. Bir yere gittiğimde hesabı ödeyecek.”

Kerem Bürsin’le aşk yaşadıkları iddia edilen Hafsanur Sancaktutan: “Hayatımda aşk yok. Nedeni ise şu; Kendimi tanıma aşamasındayım.”

Çağlar Ertuğrul: Sevgilimle ilişkimiz yedi yıldır devam ediyor maşallah. Çünkü evlenmedik. Boşanmaların en büyük sebebi evlilik.”

Hazar Ergüçlü sevgilisi Kutay Soyocak ile ilişkisi için konuştu: “Aşk hayatımın merkezi değil. Bağımsız ve yalnız da kalabilmeliyim.”

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.