Ünlüler ve estetik dedikoduları: Bu kez sıra estetiksiz oyuncularda

Hazar Ergüçlü'nün 'Dilber' rolünü kapmasında estetiksiz yüzü de etkili oldu. Neslihan Atagül kapısını çalan ünlü estetikçilere ne dedi? Beren Saat de, Ortadoğu'dan gelen cazip 'estetik' teklifini reddetti.

Özgü Namal sette makyaj bile yaptırmıyor. Merve Dizdar kaş ve diş baskısını umursamadığını söylüyor.

18 Şubat 2024
Bazı oyuncular bırakın estetik müdaheleyi sette makyaj bile yaptırmıyor

‘Dilber’ rolü nasıl kaptı?

Yılmaz Erdoğan ‘İnci Taneleri’ndeki ‘Dilber’ karakterini yazarken direkt Hazar Ergüçlü’yü düşünmüş. Aklına ikinci bir isim dahi gelmemiş. Kriterlerinden biri de estetiksiz Hazar Ergüçlü’nün bugüne kadar botoks dahi yaptırmamış olması. Yüzündeki doğallıkla yapımcıyı-yönetmeni etkileyen Ergüçlü estetiğe karşı.

Hazar Ergüçlü

Sezon arası botoks

Cansu Dere dizi çekimleri devam ederken botoks bile yaptırmıyor. Sezon tatilinde kendisine ‘Hollywood botoksu’ ya da ‘vitamin iğnesi’ uygulanıyor.

Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkı: 2021'de tanıştılar, iki ay önce başladı, Nisan'da nikah varEbru Gündeş – Murat Özdemir aşkı: 2021’de tanıştılar, iki ay önce başladı, Nisan’da nikah var

Silikonlar gidiyor

Serenay Sarıkaya’nın tek estetiği silikon. İddiaya göre; yakında onlardan da kurtulacak. Operasyon için ‘Aile’ dizisinin çekimlerinin bitmesini bekledi.

Kaz ayaklarını seviyorum

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır zamanında burun estetiği yaptırmış, buna kısa bir süre önce de diş estetiğini ekledi. Ama pek memnun kalmadığı konuşuluyor… Alnındaki çizgiler ve kaz ayakları için şöyle söylüyor: “Onları seviyorum, çok yakışıyor.”

Ünlü estetikçiler peşinde

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül gözaltı torbalarını reklam karşılığı operasyonla almak isteyen  meşhur estetikçileri elinin tersiyle itti. “Onları o kadar seviyorum ki, yüzüme ayrı bir derinlik ve anlam katıyor. Aldırırsam Neslihan olmam.” Bu arada Atagül’ün ağlama sahnelerinde yüzüne makyaj bile yaptırmadığını söyleyelim.

O tekliflere hayır dedi

Beren Saat İran’dan gelen estetik reklamı teklifini reddetmiş

Beren Saat’e hem Türkiye hem de Ortadoğu’daki birçok estetik merkezinden teklifler gitmiş. Tek yapacağı “bir şeyler uygulanıyormuş gibi” pozlar vermek. Yüksek fiyatlara rağmen hepsine “Hayır” demiş. Yüzüne cilt bakımı dışında bir şey yaptırmayan Saat’in tek operasyonu dişlerinde. O da estetikten sayılırsa…

Söyleyeni bile terslemiş

Özge Özpirinçci geçenlerde “Dişlerimi sıktığım için çeneme botoks yaptırıyorum” itirafında bulundu. Ama göz çevresi ve alnına dokunulmasına hiç izin vermiyor. Hatta “Yaptırsan, güzel olur” diyen birkaç kişiyi de terslemiş!

Kaş ve diş baskısı

Merve Dizdar

Güldüğü, ağladığı, kızdığı zaman tüm mimiklerini görebildiğimiz Merve Dizdar “Bir gün estetik yaptırır mısınız” sorusuna şöyle cevap verdi: “Ya bambaşka biri olup çıkarsam? Bu fikir bile beni korkutuyor. Bir ara kalın ve dağınık kaşlarıma, sonra dişlerime taktılar. Sosyal medyadaki estetik baskısına direneceğim.”

Sahnelerde makyaj yaptırmıyor

Özgü Namal

Özgü Namal ‘Kızıl Goncalar’a performansı kadar, estetiksiz yüzüyle de damga vuruyor. Çoğu sahnede makyaj bile yaptırmıyor. Bu arada meslektaşı Goncagül Sunar’ın kendisi için sosyal medyada yazdığı şu satırlar karşısında duygulanmış: “Yaş almak nasıl yakışmış! Estetiksiz olgunlaşan, hafif yorulmuş, hüzünlü hatta kusurlu yüz nasıl da güzel geliyor. Dolgu, botoks, küçük dokunuş, zart zurt olmadan cesurca karşımıza dikildi. Ekran böyle yüzleri daha çok kucaklamalı.”

Burun estetik mi diye sordular

Yüzüne henüz iğne değmemiş olan Farah Zeynep Abdullah estetiğe o kadar karşı ki arkadaşları cilt bakım uygulamalarına bile götürmekte zorlanıyormuş. Öykü Karayel’le ilgili Google’da en çok sorulan sorulardan biri de şu olmuş: “Burnu estetik mi?” Değilmiş! Oyuncu, botoksa bile karşı. Demet Evgar, Hazal Kaya, Aslı Enver de yüzüne dokunulmasını istemeyen oyuncular arasında. Melisa Sözen kaz ayağı ya da alnındaki çizgiler sayesinde kazanan oyunculardan. Öyle ki yüksek kaşeye bir kozmetik markasının yüzü bile oldu.

İğneden bile korkarım

Tuba Büyüküstün

Kaşlarını bile aldırmayan Tuba Büyüküstün için bir ara ‘yüzünde dolgu var’ iddiası ortaya atılmıştı. Oyuncu “Yüzümle oynamak sahip olduğum şeyi harcamak gibi geliyor. Doğallıktan yanayım. Kendime çok bakan biri de değilim. Zaten iğneden bile korkarım. Herkesin birbirine benzemesi de tatsız” diyor.

Menajerin silikon teklifi

Gelelim son estetik dedikodularına… Yaptırdığı dolgu, botoks ve burun estetiği yüzünden rolünü hali hazırdaki rolünü başkasına kaptıran oyuncu menajeriyle şöyle dertleşmiş: “Bari bir kozmetik markasıyla anlaşalım. Onlar estetik işlerini dert etmiyor.”

Bir ünlü oyuncumuz da estetikçisiyle davalık olmak üzereydi, vazgeçti! Çünkü dava konusu basına yansırsa gizlediği estetiği ortaya çıkacak. Genç bir oyuncumuz da, “Göğüslerine silikon taktıralım, bir 10 kilo da zayıflarsan Serenay Sarıkaya’nın tahtına oturursun” diyen menajerini kovdu!

Artık yapımcılar sözleşmelerine ‘Sezon boyu estetik yok’ maddesi koyuyor… Dijital kanallar  yapımcılara ‘estetikli oyuncu istemiyoruz’ şartı getiriyor… Peki ya oyuncular? Onlar da bu konuda ikiye ayrılıyor: Estetikten uzak duranlar, kariyerini kozmetik reklamları üzerine yapanlar…

Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkı: 2021'de tanıştılar, iki ay önce başladı, Nisan'da nikah varEbru Gündeş – Murat Özdemir aşkı: 2021’de tanıştılar, iki ay önce başladı, Nisan’da nikah var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.