Ebru Gündeş – Murat Özdemir aşkı: 2021’de tanıştılar, iki ay önce başladı, Nisan’da nikah var

Ebru Gündeş'in sürpriz aşkı evlilik yolunda ilerliyor. Çift nasıl tanıştı? İlişkinin önünde ne engeller vardı ve nasıl aşıldı? Nikah nerede olacak, çift nerede yaşayacak?

19 Şubat 2024
Murat Özdemir Ebru Gündeş'i ikna etmek için iki yıldan fazla uğraşmış

Böyle tanıştılar

Ebru Gündeş (50) ile Murat Özdemir’in (37) tanışması 2021 kışına rastlıyor. Ortak dostları tarafından tanıştırıldıkları sırada Murat Özdemir ikinci eşi Selin’le hala evli. Araları bozuk. Ünlü isimlerle çapkınlık hikayeleri de dilden dile konuşuluyor.

O sırada başkasına aşıktı

Ebru Gündeş kendisini çıktığı her mekanda en ön sıradan izlemeye başlayan, kulisini ve evini çiçek bahçesine döndüren Murat Özdemir’in evli olduğunu öğreniyor. “Hayır” diyor. Zaten bu sırada hayatına Iraklı iş insanı Rassan giriyor.

Boşanma kararı ve doğum günü

Murat Özdemir hayranı olduğu Ebru Gündeş’ten yine de vazgeçmiyor. Gündeş’i çıktığı yerlerde izlemeye devam ediyor. Ebru Gündeş bağlantıyı ısrarla koparıyor. Evliliğinde sorunlar yaşayan Murat Özdemir boşanma kararı alıyor. Eşi Selin pek yanaşmasa da ikna oluyor. Çünkü nikahları hukuki olarak bitse de Murat Bey ailevi bağlarını kopartmıyor. Örneğin eşine 10 Kasım 2023’te görkemli bir doğum günü partisi düzenlemiş. Sahneye çıkan isimler de Günel ve Ebru Yaşar. Bilindiği gibi Günel, Ebru Gündeş’i yıllarca “Rezza Zarrab’ı elimden aldı” diye suçladı. Gecede Günel’in seçilmiş olması da pek manidar!

Ocak’ta evlilik teklifi

Bu arada Ebru Gündeş Iraklı sevgilisi Rassan’dan ayrılıyor. Zaman zaman evi terk eden, magazin dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte olan Murat Özdemir de eşi Selin’den boşanıyor. Ebru Gündeş’in karşısına artık bekar olarak çıkıyor. Çiftin ilişkisi Aralık 2023’te başlıyor. Özdemir ocakta evlilik teklif ediyor.

Nikah detaylarına Ebru Gündeş karar verecek

Kızı Alara ile Dubai’de yaşayan, işleri için İstanbul’a gidip gelen Ebru Gündeş ile Murat Özdemir Ramazan bayramından sonra evlenmeyi planlıyor. Daha doğrusu Gündeş öyle istiyor. Özdemir ise nikahın hemen olmasından yana. Şimdilik nisan ortası gibi görünen nikah aile arasında sade bir tören şeklinde düşünüldü. İstanbul’da mı yoksa Dubai’de mi olup olmayacağına da Ebru Gündeş karar verecek. Çünkü Özdemir nikahın tarihi, şekli, yeri konusunda müstakbel eşi Gündeş’in bir dediğini iki etmiyor…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler