2024’te magazin dünyasını neler bekliyor

2024'de magazin dünyasında neler olabilir? Serenay Sarıkaya-Mert Demir aşkı ne kadar sürer? Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti birbirine döner mi? Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir cephesinde son durum. Yeni yılda hangi popçular sahne rekoru kıracak?

31 Aralık 2023

Serbest kalır mı?

Dilan – Engin Polat

Dilan Polat’ın bir süre sonra cezaevinden çıkabileceği, ancak eşi Engin Polat için bu durumun söz konusu olmadığı konuşulmaya başlandı. Buna elbette ki yargı karar verecek. Ancak Twitter ve Instagram’daki bazı yorumlar ve birkaç hukukçunun görüşü bu yönde ilerliyor. Mallarına tedbir konulan diğer fenomenler mi? Panikle ‘Bize ne olacak’ diye bekliyorlar.

Bu aşk ne kadar sürer?

Serenay Sarıkaya, Mert Demir

Yılın son ayında sürpriz aşk haberi Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir’den geldi. 15 gün önce başlayan ilişkilerinin ne kadar süreceğine dair tahminler yapılıyor. Magazin dünyası “Yazı görmezler” diyor. Bu arada Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın, yazlık komşusu Kenan Tosun’la yaşadığı aşk son hızla devam ediyor. Kenan Bey’in bir ay önce boşandığı 35 yıllık eşi Serpil Tosun’un ihaneti itiraf etmesi de yıla damga vurdu. Kenan Tosun ile Ümran Seyhan evlenir mi? Sıcak bakıyorlarmış, ama henüz böyle bir girişimleri yok.

Sabır ve sessizlik yemini

Metin Akpınar, Sevgi Kantarcı, Duygu Nebioğlu

82 yaşında ikiz babası ve torun sahibi olduğunu öğrendiğimiz Metin Akpınar cephesinde son durum; tarafların birbirlerinden iyice kopmuş olması. Sanatçının kızlarından Duygu Nebioğlu bu davasından vazgeçmeyecek. Bunu yakın çevresine de açıkça dile getiriyor. Bu aralar kullandığı kelime ise ‘sabır’… Metin Akpınar mı? Kararı şu yönde; Sessizlik ve sabır…

Bir daha evlilik olmaz

Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ

27 yıllık birlikteliklerini 7 ay önce bitiren Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un yeniden bir araya gelme şansı var mı? Ünlü çifte yakınları bile bu soruyu defalarca sordu. Ancak ikisinin cevabı da ortak; Hayır. Arkadaş kalmaya devam edecekler. Hayatlarında şimdilik yeni biri yok.

İlk sürpriz kimden gelir?

Afra Saracoğlu, Mert Ramazan Demir

‘Yalı Çapkını’nın yıldız çifti Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir “Birlikte değiliz” açıklamasının ardından geçen yaz Bodrum’da romantik bir tatil yapmıştı. Kısa süren aşkları sonbaharda bitti. Her ikisi de şu an yalnız. Birbirlerine dönme ihtimali yokmuş. “İlk aşk haberi kimden gelir?” diyorsanız cevap onları sürekli takip eden deneyimli magazin muhabirlerinde. Diyorlar ki; “Mert Ramazan Demir’i yeni bir sevgiliyle görüntülememiz an meselesi.”

Diziye devam kararı

Özgü Namal, Özcan Deniz

RTÜK’ün ceza kestiği ‘Kızıl Goncalar’ dizisi devam eder mi, kaldırılır mı? Herkes bu soruyu soruyor. Bazı çekim mekanları art arda iptal edilen dizinin yapımcısı Faruk Turgut zarar etmelerine, zorda kalmalarına karşın dizinin devam edeceğini açıkladı. Dizinin ilk bölüm maliyeti 15 milyon TL’ydi. Özgü Namal bu yapım için 10 yıl sonra ekrana dönmüştü.

O rakamlar doğru mu?

Tarkan, Fahriye Evcen – Burak Özçivit çifti

Yılın en karlı anlaşmaları Tarkan, Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinden geldi. Tarkan, 1 milyon dolara Kıbrıs’da sahneye çıkacak. Bir markayla da 60 milyon TL’ye anlaşmak üzere. Fahriye Evcen-Burak Özçivit ise 80 milyon TL karşılığında bir mobilya markasının yüzü oldular. Ünlüler dünyasında bazı isimler “Rakamlar abartılı” diyorsa da söyleyelim, noktasına kadar doğru…

Kimler rekor kıracak?

2024 konserleri de şimdiden belirlendi. Konser rekoru Gülşen, Hadise, Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş, Edis, Sıla, Tan, Kenan Doğulu, Sibel Can gibi yıldızlarda… Üstelik Ocak ayından itibaren kaşeleri de yükselmiş. “Konserden konsere koşuyorum” diye bağıranlar mı? “Çok iş yapıyorum” diye görünmek için fiyatlarını yarıya düşürmüşler. Öyle ki, 400 bin TL’ye sahne alıp 1 milyon TL’ye çıktığını söyleyen var. Bedava çıkıp “Sahneden kazanıyorum” diyen de…

Bu durumları tartıştık

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un samimiyeti sonrası “Bir erkek bir kadınla yakın arkadaş olur mu” diye sorduk. Zeynep Bastık eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı partide eğlenince “Bu kadarı fazla mı” diye tartıştık. Boran Kuzum’un dantelli, transparan giymesine “N’oluyor Kuzum” tepkisini verdik. Magazin üzerinden tartışılan 3 konu bizi nereyi mi götürdü? Hiçbir yere… Karşıt görüşler birbirini ikna edemedi. Olayın kahramanlarının da keyfi gayet yerinde.

Oyunculuk kazanacak

Müzik dünyasının zorlanacağı, dizi camiasının kazanacağı bir yıla giriyoruz. Bu sebeple bazı müzik yapımcıları dizi-sinema ve program yapımcılığına soyunuyor. Popçular da, oyunculuğa göz kırpıyor. Bu arada Tarkan ile Sıla oyunculuk, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ single tekliflerine yine ‘Hayır’ dedi. Beren Saat ise her iki dalda kazanacak. Yeni bir albümle geliyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.