İrem Derici: Çocuklara katlanamıyorum, zaten 37 oldum, yumurtalar artık ‘bay bay’ diyor

Her zaman açık sözlü halleriyle yaptığı açıklamalarla haber olan İrem Derici bu kez çocuk sahibi olmakla ilgili düşünceleriyle gündemde.

Magazin 11 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İrem Derici son olarak yönetmen Gökhan Fırat ile birlikteydi.

Geçen ay yeni şarkısı ‘Beni Bilen İyi Biliyor’u yayınlayan İrem Derici yine bildiğimiz gibi. Her zaman açık sözlü konuşan, hakkımda ne düşünürler gibi kaygılardan azade görünen şarkıcı bu kez çocuk sahibi olmakla ilgili sözleriyle gündemde.

Ekol TV’ye konuşan şarkıcı çocuklara tahammül edemediğini söyledi: “Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan ve derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok. Yapmayacağım da… Zaten 37 oldum, muhtemelen yumurtalar da artık ‘Bay bay bir tanem, sana çocuk mocuk yok’ diyor. İstemiyorum.”

Derici çocuk istemeyen kadınlar olduğunu, onların da çocuk isteyen kadınlar kadar normal olduğunu böylece bir kez daha hatırlattı.

Müzik kariyeri dışında biten ve başlayan ilişkileriyle de sıklıkla gündeme gelen Derici’nin erkekler hakkındaki fikri net; erkolar kapatılsın! “Uzun süre yanımda erko göremeyeceksiniz” diyen Derici iddialı girdiği cümlesini şöyle devam ettirdi: “Üç gün sonra biriyle çıktım mı dudak dudağa? Yaparım bu arada, hiçbir şeyin garantisini vermiyorum. Ay ne güzel heyecanım var hala.”

Eve gidince kafasını yaslayacak bir omuz istediğini anlatan Derici “O yüzden sürekli deniyorum” dedi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.