İrem Derici, ‘Bitter’ ile pistlere döndü

İrem Derici, 'Bitter' ile pistlere döndü. Yeni şarkısını kliplendiren Derici'ye 20 kişilik dansçı ekibi eşlik etti. Derici, 18 Ağustos'taki konserinde de özel olarak hazırlanan koreografi ve 20 dansçıyla birlikte sahnede olacak.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
İrem Derici'ye yeni şarkısının klibinde dansçılar eşlik etti.

İrem Derici yeni şarkısı ‘Bitter’ ile karşımızda. Son yılların en başarılı kadın sanatçılarından biri olan müzisyen, yeni şarkısına bir de klip çekti. Klipte sanatçıya, profesyonel dansçılar eşlik ederken, Derici de performansıyla dikkat çekti. Konserleri büyük ilgi gören, şarkıları listelerde üst sıralarda yer alan ünlü müzisyen klipteki dans performansıyla da öne çıkıyor.

İrem Derici’den Bitter bir şarkı

Şarkılarıyla tüm dijital platformların listelerinde üst sıralarda yer alan İrem Derici son iki yıldır Spotify, YouTube ve radyolarda gösterdiği başarının keyfini sürüyor. Başarılı müzisyen yoğun konser programını sürdürürken diğer yandan da yeni şarkı kayıtlarına da devam ediyor. Bu yoğun temposunu sürdüren 36 yaşındaki yıldız hit olmaya aday yeni şarkısı ‘Bitter’de oryantal melodileri kullanmış.

Söz ve müziği Burak Bulut’a, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait şarkıya son dönemin en çarpıcı kliplerinde imzası olan Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde klip çekildi. İrem Derici, Zafer Tunç’un koreografisiyle 20 dansçıyla birlikte adeta şov yaptı. Danstaki yeteneğini bir kez daha gösteren Derici koreografiyi yoğun konser temposunun ortasında yollarda öğrendi. Çekim günü yapılan iki saatlik provayla sahnelendi. ‘Bitter’in klibi hafta sonu izleyiciyle buluşacak.

İrem Derici’den iddialı konser hazırlığı

İrem Derici 18 Ağustos’ta Maslak Uniq İstanbul’da vereceği konserine de 20 dansçıyla çıkacak. Ünlü müzisyen özel olarak hazırladığı repertuvarına eşlik edecek sahne gösterisiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye aşkını 'Mihriban' ile yaşıyorTürkiye aşkını ‘Mihriban’ ile yaşıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.