Son şakası güldürmedi: Cem Yılmaz’dan manasız paylaşım!

Centilmen bir erkek eski sevgilisinin göğüs dekoltesi nedeniyle ayrık duran memelerini şaşı bakan bir adamın gözlerine benzetir mi? Yok canım daha neler!

Magazin 15 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Cem Yılmaz hafta sonu Instagram’da bir paylaşım yaptı, sosyal medya karıştı. Gelin mevzuyu eğrisiyle doğrusuyla masaya yatıralım.

Paylaşım: Sanatının yanı sıra dışa bakan şehla gözleriyle de hatırlanan İngiliz komedyen Marty Feldman’ın portresi. Fotoğrafa eşlik eden yazı kısacık: R.I.P (Rest in Piece) yani ‘Huzur içinde yat’

Neden paylaştı: Belli değil. Feldman’ın doğumu 8 Temmuz 1934, ölümü 2 Aralık 1982, dolayısıyla özel bir tarih sebebiyle anıyor değil. Ha, bir sebebi olmalı mı? Tabii ki şart değil. Orası Cem Yılmaz’ın şahsi mecrası ve paylaşımlarını “paşa gönül kriterleri”ne göre yapabilir.

Nasıl yorumlandı: Cem Yılmaz eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya, daha doğrusu New York şehrinde ödül aldığı törende tercih ettiği göğüs dekoltesine gönderme yaptı. Serenay’ın giydiği elbisenin modeline uygun olarak ayrık duran memelerini Marty Feldman’ın gözlerine benzetti!

Cem Yılmaz yorumları nasıl karşıladı: Karşılamadı. Onun yerine postu yorumlara kapattı.

İnternet ahalisi ne düşünüyor: Adamı durduk yere linçlediniz, diyenler de var ama ekseri çoğunluk Cem Yılmaz’ın Serenay’ı geride bırakamadığını düşünüyor. Cem Yılmaz, Defne Samyeli’yle birlikteyken Serenay Sarıkaya’ya kapılmış ve ikili büyük aşk yaşamıştı. Yaklaşık bir yıl sonra Serenay ilişkiyi bitirdi.

Bakın bir sözlük yazarı ne diyor: Bir kadının silikonlarına gönderme yapmak için post atacak kadar gözü kör olduysa bir adamın, kaç rakı sofrası kurulmuştur bu kadın için oradan hesap edin. Hahahhah… Serenay olsam bunu görsem ayrı keyfim yerine gelirdi, kafayı yemiş benle diye. Kız Serenay yılların Cem Yılmaz’ına bile kırdırdın kafayı kız.

Son söz: Aşk acısı hiçbir şeye benzemez ama centilmenlik diye bir şey var ve her erkekte bulunması lazım. Hele de 50 yaşını geçtiysen… Sezen Aksu ne güzel söylüyor: “Ben de yoluma giderim… Gider acımı çekerim.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.