Sen misin başrol oyuncusuyla dalga geçen…

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine can veren Müjde Uzman'ın hastaneden yaptığı iç dökme paylaşımına parodi videoyla gönderme yapan makyöz Esra Okumuş işinden oldu.

Magazin 24 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Çektiği tükenmişlik sendromu parodisi Kızılcık Şerbeti'nin makyözü Esra Okumuş'u işinden etti. Fotoğraf: Instagram

Her şey Müjde Uzman’ın çektiği bir iç dökme videosuyla başladı. Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran oyuncu sette astım krizi geçirdikten sonra hastane odasından yaptığı uzun paylaşımda deyim yerindeyse içini döktü. İş hayatından, arkadaşlarından, gündelik hayatındaki sıkıntılardan bahseden Uzman paylaşımın bir yerinde ‘TÜKENDİM’ ifadesini kullandı.

Müjde Uzman hastane odasından deyim yerindeyse içini döktü

Kısa süre sonra yine Kızılcık Şerbeti ekibinden benzer bir video daha geldi. Bu kez makyöz Esra Okumuş ‘Tükenmişlik sendromuna yakalandığını’ söylüyordu. Bir farkla, Okumuş parodi yapıyordu. Dizinin meraklısı çok, bu iki video arasındaki bağlantı fan’lardan kaçmadı ve Esra Okumuş’un Müjde Uzman’la alay ettiğini, bunun kabul edilemez olduğu iddia etti.

Müjde Uzman dün videoyu paylaşıp Okumuş’un videosundaki mesajı görmezden gelerek ekip arkadaşına kamuoyu önünde bir tweet’le şöyle destek verdi: “Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna.”

Esra Okumuş daha sonra yine sosyal medya hesabından Müjde Uzman’la arasının iyi olduğunu, kimseyle dalga geçmediğini ve bu tip videoları hep çektiğini söylese de kendini anlatamadı. Kızılcık Şerbeti yapım şirketi bugün yayınladığı bir notla Esra Okumuş’un davranışının iş ahlakı ve etik değerleriyle ters düştüğünü bu sebeple ve işine son verildiğini duyurdu.

Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi Gold’un konuyla ilgili açıklaması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.