Meghan’ın reçelleri göründü

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın yeni lifestyle markası American Riviera Orchard'ın ilk ürünü ortaya çıktı: Çilek reçeli.

Popüler 17 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Prens Harry’nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle mart ayı ortasında American Riviera Orchard isimli bir marka kurduğunu duyurmuştu. Instagram hesabıyla duyurduğu marka Markle’ın yıllar sonra Instagram’a dönüşü anlamına geliyor, ancak bu gizemli lansman marka detaylarına dair pek bir şey anlatmıyordu. Ticari marka başvurusundan edinilen bilgiye göreyse American Riviera Orchard yemek kitapları, dekanter, mutfak örtüleri gibi eşyalar ile reçel marmelat gibi ürünler satıyor.

Eltisi Prenses Kate’in kanser olduğunun ortaya çıkmasıyla markanın tanıtım çalışmalarına nasıl devam edileceği merak ediliyordu. Ancak kanser haberinin üstünden henüz bir ay geçmemişken bir tanıtım hamlesi geldi: Influencer’lara çilek reçeli göndermek.

Los Angeles’ta yaşayan moda tasarımcısı Tracy Robbins ile Arjantinli sosyetik fotoğrafçı Delfina Balquier ürünü sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Robbins ve Hollywood’un en büyük yapım şirketlerinden Paramount Pictures’ın CEO’su olan eşi Brian Robbins çiftin arkadaşları. Robbins’in limonlar arasına yerleştirip fotoğrafladığı reçel sade bir etiket taşıyor. Etiketinin üstünde muhtemelen Meghan’ın markasını butik ve kişiye özel yansıtmak istemesinin sonucu olarak el yazısıyla 50 kavanozdan 17’ncisi olduğu yazılı.

Prens Harry’nin yakın arkadaşı, ‘polonun David Beckham’ı olarak nitelendirilen Nacho Figueras’ın eşi Delfina Balquier ise reçeli bir dilim ekmeğe sürerek paylaşmayı tercih etmiş. Onun kavanozunda ise yine el yazısıyla bunun 50 kavanozdan 10’uncusu olduğu belirtiliyor.

Bu paylaşımlardan anlıyoruz ki reçelden yalnızca 50 tane üretilmiş. Bu durumda Figueras gibi ekmeğe sürüp sürüp yemeye kıyabilir mi insan bilinmez…

Meghan Markle lifestyle markası kurdu: Reçel de satacak kırtasiye malzemesi deMeghan Markle lifestyle markası kurdu: Reçel de satacak kırtasiye malzemesi de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.