‘Muhteşem Gatsby’ gecesinde neler oldu neler: 30. yaş partisi bir düğünün habercisi mi

Arzu-Ömer Sabancı'nın oğlu Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'in partisinde şu konuşuldu: Yakında nişan sonra da düğün var.

Müge Dağıstanlı 28 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Hande Erçel'in 'Muhteşem Gatsby' kostümünü ünlü tasarımcı Amor Garibovic hazırladı, ve hediye etti (solda). Hakan Sabancı sevgilisi Hande Erçel'in doğum gününü "Aşkım" notuyla paylaştı. Bu kare kaç kişiyi yaktı.

Kaç ünlü kadını yakan kare

Bugüne kadar hiçbir sevgilisiyle fotoğrafı olmayan Hakan Sabancı, Hande Erçel’le karesini “Aşkım” notuyla paylaştı. Oysa ki bunu hayal eden ne ünlü aşkları vardı! Örneğin, eski bir sevgilisi kulüp çıkışı fotoğrafı çekilmesin diye korumalarına şemsiye açtırmıştı. Hanımefendi de bozulmuştu.

Halanın büyük jesti

100 kişilik parti Hakan Sabancı’nın halası Demet Sabancı’nın sahibi olduğu Nişantaşı’ndaki 7 yıldızlı otel St. Regis’de yapıldı. Partide Hakan Sabancı’nın ağabeyi Hacı, yengesi Nazlı ve aileden isimler de vardı. Yani Erçel, kaleyi içten fethetmiş.

Anneden telefonla kutlama

New York’da bulunan anne Arzu Sabancı, Hande Erçel’i telefonla kutladı. Otelin sahibi hala Demet Sabancı, Hande’nin partisinin kusursuz geçmesi için ekibini seferber etti. Aile üzerinde etkili olan Demet Hanım, Hande Erçel’i çok seviyor.

Sevgiliden iki büyük hediye

Hakan Sabancı’nın üstlendiği gecenin maliyetinin 500 bin lira olduğu söyleniyor. Sabancı’nın diğer hediyesi rotayı Hande Erçel’in belirleyeceği bir seyahat planı. Rota yine Avrupa.

Neden ‘Muhteşem Gatsby’

Hande Erçel’in Muhteşem Gatsby romanına ve filmine sevgisi 30’uncu yaş partisinin teması oldu

Hande Erçel’in kostümünden, pastasına kadar her şey F. Scott Fitzgerald’ın ünlü romanından sinemaya uyarlanan ‘Muhteşem Gatsby’ temalıydı. Kostümü tasarımcı Amor Garibovic imzalıydı. Kendisine hediye edildi. Erçel, romana ve filme hayranlık duyduğu için bu temayı seçmiş.

Gecede konuşulanlar

Çifti birbirine yakıştıran dostları, gecede düğün imalı espriler de yaptı. Birkaçı aralarında “Bu kutlama düğün provası” şeklinde fısıldaşmış. Tahminlerinde haklılar. Hande Erçel’i anne Arzu Sabancı kutlamış, hala Demet Sabancı otelinin kapılarını açmış, ağabey Hacı Sabancı aile üyeleriyle partiye gitmiş. Eee daha ne olsun…

Rüya ikilinin sürpriz kararı

‘Aşk-ı Memnu’ ile ‘rüya ikili’ olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, 15 yıl aradan sonra ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmiyle gündemde. Beğenen de var, ‘hayal kırıklığı’ diyen de. Ama yapımcı, onlara bu teklifle gitmeseydi, bakın neler olacaktı?

Beren Saat galada Hakan Yıldırım’ın kendisi için özel tasarladığı bir elbiseyi giydi. Kıvanç Tatlıtuğ’un, Tom Ford imzalı takımı ve zambak broşu eşi Başak Dizer’in seçimi.

Artık çok sıkılmıştım

Kıvanç Tatlıtuğ 21 yıllık kariyerine ara verme kararı almıştı. Hep sert rol oynamaktan sıkılmış. Bunu İbrahim Selim’in ‘Ajaba’ programında şöyle anlattı: “Cidden sıkılmıştım. Farklı rol gelmezse ‘ara veriyorum’ dedim.” Beren Saat de, benzer durumdaymış. “Dram oynamaktan yorulmuştum” diyor.

10 milyona da “Hayır” dediler

Gelelim kulis bilgilerine… Her ikisi de bu filmden 5’er milyon lira almış. Dijital platform bir devam filmi daha çekmek istemiş. Ancak kendilerini tekrarlamamak adına “Tadında bırakalım” demişler. Bu arada ikinci versiyon için önerilen rakamın 10’ar milyon lira olduğu konuşuluyor. Kıvanç Tatlıtuğ aynı sebeple ‘Aile’ dizisini 30. bölümde bitirme kararı aldı. Oysa ki bölüm başına aldığı 1 milyon 300 bin lira ile rekoru elinde tutuyordu. Beren Saat’in bir yıldır ‘Hayır’ dediği iş sayısı 15 civarında. ‘Evet’ deseydi, bölüm başına 1 milyona yakın kazanacaktı. “Hayır” demenin ya da “Mola” vermenin bir oyuncuya neler kazandırdığına gelince… Dönüşte kaşeleri 2’ye katlanıyor.

Ateşe düşen var mı?

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşk iddiasına gülümseten tepkiler veriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Aile’deki partneri Serenay Sarıkaya cephesinde de bir aşk iddiası var! Oyuncunun, şarkıcı Mert Demir’le birlikte olduğu konuşuldu. İddianın kaynağı da şu; Serenay Sarıkaya, Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ şarkısında düet yaptı. Ve yakınlaştılar. Serenay Sarıkaya “Yaa yok öyle bir durum” deyip gülüyor Mert Demir de soru karşısında gülüyor. Görünüşe bakılırsa ateşli bir durum yok, ama bol kahkaha var!

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un henüz boşanmayan babası Kenan Tosun cephesinde yeni gelişmeler var.

Yasak aşkta son durum

Peki Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun arasında, Kaz Dağları’ndaki yazlıklarında başlayan ‘yasak aşk’ olayında son durum ne? Kenan Bey, Ümran Seyhan’ın evine yerleşti. Ama 35 yıllık eşi Serpil Tosun’dan henüz boşanmadı. Cansu Tosun, babasının ilişkisine “Bu onların hayatı, karışamam. Ne babamla ne de Serenay’la problemim var” diyor. Serenay Sarıkaya annesine önceleri tepkiliydi. Şimdi biraz daha yumuşamış. Ama annesinin yasak aşkın başladığı o güzelim yazlığa bir daha gitmesini istemiyor. Oysaki “Kafamı dinlerim” deyip ne hevesle almıştı. Acılı eş Serpil Tosun mu? Son paylaşımı şöyle: Dünya çok kötü, sen iyi olmaya bak…

İki galada neler oldu: 'Bihter' ve 'İstanbul'a Son Çağrı'İki galada neler oldu: ‘Bihter’ ve ‘İstanbul’a Son Çağrı’

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.