Ne olacak bu Icardi’yle Wanda’nın hali: Bir barışma alameti olarak alevli emoji

Mauro Icardi ve Wanda Nara ayrıldı ama aşk bitmiş görünmüyor. Wanda üstsüz bir fotoğraf paylaştı, Icardi alevli emoji attı. Milyonlarca Galatasaray taraftarının aklında o soru: Acaba yine barışırlar mı?

Popüler 26 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Wanda Nara'nın üstsüz pozunu yeniden paylaşan Icardi "Ouch" yazısını alevli emojiyle tamamladı (solda). Ouch insanın canı yandığında söylediği bir ünlem, alevli emoji için açıklama gerekmiyor

İnsanlar ikiye ayrılır: Mauro Icardi hakkında, aldığı nefes de dahil her şeyi bilenler ve “O da kim” diyenler. İlk gruptakiler muhtemelen şimdi okuyacaklarını zaten biliyor, ikinci gruptakiler konuyla zaten ilgilenmiyor.

Yine de… diyelim ve devam edelim.
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcusu Icardi’ye bayılıyor. O bir gol makinesi ve her gol atışında stadı “Aşkın olayım” diye inletiyor. Öyle ki bu şarkı İcardi’den sonra bütün Türkiye’nin diline dolandı ve Spotify’da en çok dinlenen şarkılar arasında yerini aldı.

Taraftarın en az Icardi kadar takip ettiği bir karısı Wanda Nara var ki 10 yıldır evli olan çift her sene ayrılıp ayrılıp tekrar barışıyor. Hatta zamanlama konusunda da istikrarlılar. Sezon bitiyor, çift ayrılıyor, Icardi karalar bağlıyor, moral toplamak için biraz izin alıyor o aradsa aşıklar barışıyor ve hikaye yeniden başlıyor.

Üçüncü şahıslar yok

Bu sene de öyle oldu. Wanda Nara 9 Temmuz’da sosyal medya hesabından ayrılığı şöyle doğruladı: “Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.” (Çeviri Instagram’a ait)

Wanda Nara’nın üçüncü şahıslar meselesine açıklık getirmek istemesi boşuna değil. Icardi’nin Wanda’yı daha önce Arjantinli oyuncu China ile aldattığı söyleniyordu. Ayrılık haberleri çıkınca Nara’nın da rapçi L-Gante’yle yakınlaştığı konuşuldu.

Mutluluğun ne önemi var, mühim olan performans

Galatasaray taraftarı bu haber çıktığından beri dertli, mesele elbette Icardi’nin performansının düşme riski. Peki daha önce olduğu gibi barışırlar mı? Aslında bu kez durum farklı görünüyordu. Wanda boşanma kararından sonra ikisi İcardi’den üçü ilk kocasından olan beş çocuğunu alıp tatile gitti. Icardi’yi özlediğine dair bir paylaşımda bulunmadı. Icardi’nin antrenmanlardaki moralsiz halleri kameralara yansıdı.

Bu kez gerçekten boşanıyorlar derken Icardi’den alevli bir hareket geldi. Wanda Nara’nın dün paylaştı üstsüz fotoğrafı yeniden paylaşan futbolcu altına “Ouch!” yazıp alevli emoji koydu. Şimdi Wanda’nın cevabı bekleniyor, eğer oradan bir yumuşama belirtisi gelirse bakarsınız bu iş olur. Yine!

Wanda Nara ‘Aşkın Olayım’ı söylemek istemiyor: Boşanma davası açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.