Ön raporda Liam Payne’nin kanında pembe kokain bulundu

Geçen hafta Arjantin'de bir otelin balkonundan düşerek hayatını kaybeden One Direction grubunun üyesi Liam Payne'in kanında 'pembe kokain' bulundu.

Popüler 22 Ekim 2024
Payne 16 Ekim'de hayatını kaybetmişti.

One Direction 2010’larda fırtına gibi esti, gençlerin sevgilisiydi. Albümleri milyonlarca satıyor, hayranları grupla bir araya geldiğinde mutluluktan ağlıyordu. Grup büyük başarısına rağmen dağılmıştı.

Geçen pazar günü ise hayranları  grup üyesi Liam Payne’in ölümünün ardından göz yaşı dökmüştü. Payne Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşüp hayatını kaybetmişti. 31 yaşındaki Payne’nin kaldığı otelin çalışanları polisi arayarak agresif davranışlar sergilediğini alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğu tahmin ettiklerini söylemişti.

Adli tıp uzmanlarının hazırladığı ön toksikoloji raporuna göre genç müzisyenin kanında birden fazla uyuşturucu madde tespit edildi. İsmini vermeyen Arjantinli bir kaynağa dayandırılan haberlerde kanında metamfetamin, MDMA (ekstazi) ve ketaminden oluşan pembe kokain olarak bilinen bir karışıma rastlandı.

AP haber ajansının aktardığına göre ismini vermek istemeyen yetkili bu raporun ön bulguları yansıttığını ve öldüğünde kanında ne kadar uyuşturucu maddenin dolaşımda olduğu konusunda kesin bir bilgi veremeyeceğini burguladı.

Toksikoloji raporunda kesin sonuçların çıkması haftalar sürebiliyor. Yapılan otopside ise ölümüne neden olan vücudundaki yaraların yüksekten düşmeyle uyumlu olduğu sonucuna varıldı.

Otel odasında ise kırılmış eşyalar ve uyuşturucu olduğu düşünülen maddeler bulundu. Balkondan düştüğünde bilincinin tamamen ya da yarı kapalı olabileceği belirtildi.

One Direction grubunun üyesiydi: Liam Payne hayatını kaybettiOne Direction grubunun üyesiydi: Liam Payne hayatını kaybetti

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.