Paris Olimpiyatlarına Vogue bakışı

Olimpiyat Oyunları 2024'e daha üç hafta var, ama modanın kara kaplı kitabı Vogue World Paris'le ateşi şimdiden yaktı bile. Paris'in ünlü moda evlerinin koleksiyonlarını olimpiyatta yarışacak sporcular giydi.

Popüler 24 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Vogue World Paris 2024'ün posterinde Gigi Hadid var

Moda dünyasına yön veren Vogue dün 13 Temmuz’da başlayacak Olimpiyat Oyunlarına hazırlanan Paris’in Vendome Meydanı’nı fethetti. Yılda bir kere yapılan etkinliğin Olimpiyatlarla aynı döneme denk gelmesi her yıl düzenlenen organizasyona ilgiyi daha da artırdı.

Youtube kanalından canlı yayımlanan Vogue World Paris‘te Chanel, Dior, Louis Vuitton, Balenciaga ve Saint Laurent gibi moda evleri en yeni koleksiyonlarını tanıttı. Balenciaga ve ünlü çağdaş sanatçı Jeff Koons arasındaki işbirliği ilgi topladı.

Etkinliğe dünya çapında tanınan Amerikalı jimnastikçi Simone Biles, Japon tenis yıldızı Naomi Osaka, İngiliz dalış şampiyonu Tom Daley, Amerikalı atlet ve olimpiyat şampiyonu Allyson Felix, NBA yıldızı Kevin Durant ve tüm zamanların en iyi tenis oyuncuları arasında gösterilen Serena Williams ve kendisi gibi tenişçi olan kız kardeşi Venus Williams katıldı.

Tenisçi kardeşler Serena ve Venus Williams Off-White markasının Fransız tasarımcı Marine Serre ile işbirliğinden çıkan tasarımları giydi

Vendome meydanındaki kırmızı halı geçisi ve gösteriden sonra konuklar birden fazla after party’ye dağıldı. Gigi Hadid, Cara Delevingne ve şarkıcı Katy Perry İngiliz Vogue’undaki genel yayın yönetmenliği görevinden geçen martta ayrılan Edward Enninful’un davetini tercih etti.

Gigi Hadid, Cara Delevingne (solda) Katy Perry (sağda)

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.