Patiswiss’e yeni CEO: Karısı gitti, kocası geldi

Marketten aldığı çikolatanın küflü çıkması üzerine sosyal medyadan paylaşım yapan bir tüketiciyi tehdit eden Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun istifasının ardından şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ali Sinan Tunaoğlu geldi.

Popüler 24 Nisan 2024
Ali Sinan Tunaoğlu ve Elif Aslı Yıldız 2022'de evlendi

Bir müşterinin sosyal medyada Patiswiss çikolatası hakkında olumsuz yorum yapmasıyla başlayıp şirketin yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız’ın tehditkar cevaplarıyla büyüyen kriz Yıldız’ın istifasıyla sonuçlanmıştı.

Patiswiss yeni yönetim kurulu başkanının Ali Sinan Tunaoğlu olduğunu duyurdu. Müstafi başkan Elif Aslı Yıldız’ın kocası olan Tunaoğlu’nun gelişi “23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilecektir” notuyla kamuoyuyla paylaşıldı.

Ankara Fen Lisesi ve ODTÜ mezunu

İş adamı ve girişimci Ali Sinan Tunaoğlu 1955’te doğdu. Ankara Fen Lisesi’nin ardından 1978 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nden mezun oldu. Aynı bölümden yüksek lisansı derecesi aldı.

1981 yılında Mikrotek adında bir şirket kurarak endüstriyel elektronik cihaz üretimi üzerine çalışan Tunaoğlu 1986’da ise Karel’de kurucu ortak oldu.

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de yönetim kurulu başkanlığına devam eden Ali Sinan Tunaoğlu Elif Aslı Yıldız ile 2022’de evlendi.

İletişimciler Patiswiss krizini değerlendiriyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.