Reha Muhtar davayı kazandı, Deniz Uğur’dan nafaka alacak

Bir dönemin ünlü televizyoncusu Reha Muhtar ve eski karısı oyuncu Deniz Uğur arasında ikiz çocukları nedeniyle devam eden nafaka davasında mahkeme Uğur'un Muhtar'a nafaka ödemesine karar verdi.

Magazin 6 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Aile Mahkemesi Deniz Uğur’un velayeti Reha Muhtar’da bulunan oğulları Poyraz için 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un ilişkisi 2008’de başlamış, ikiz çocukları Poyraz ve Mina 2009’da doğmuş, çift 2010’da olaylı şekilde ayrılmıştı.

Muhtar ve Uğur boşanma sonrası Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdiği ikizleri için velayet savaşına girdi. Uğur 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşine velayet davası açtı. Mahkeme kızları Mina’nın velayetini Deniz Uğur’a, oğulları Poyraz’ı ise Reha Muhtar’a verdi.

Oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar’ın velayet davasında örnek karar çıkmış, mahkeme çocukları korumak için anne ve babadan ebeveynlik raporu istemişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.