Taylor Swift, Travis Kelce’yi daha önce olmadığı kadar etkilemiş

Ünlü NFL yıldızı Travis Kelce, çok yakın bir kaynağa göre gönlünü Taylor Swift’e fena halde kaptırmış durumda.

Popüler 18 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Swift Kelce'yi kendine aşık etmiş.

Geçtiğimiz günlerde el ele girdikleri bir restoranda görüntülenen ve ilişkilerini doğrulayan Travis Kelce yeni sevgilisi Taylor Swift’e karşı ciddi hisler besliyor.

PEOPLE dergisine röportaj veren ikiliye yakın bir kaynağın sözleri de Travis’in bu hislerini doğrular nitelikte. Travis’in arkadaşları için çok beklenmedik bir olay olduğunu söyleyen kişi Travis Kelce’in Taylor Swift’ten çok hoşlandığını ve şu sıralar çok mutlu olduğunu söyledi.İkilinin beraber mutlu vakit geçirdiğini söyleyen kaynak, yakın çevrelerine birbirlerini tanıştırdıklarını da söyledi. Geçtiğimiz haftalarda Taylor Swift Kansas’ta Travis Kelce’nin annesi Donna Kelcey’le beraber Kelce’nin oynadığı maçı locadan takip etmişti.

Maçlardan sonra beraber vakit geçirmelerinin ikili arasındaki samimiyeti hızla arttırdığı ve çok sevimli bir çift oldukları yine PEOPLE dergisine konuşan kişi tarafından söylendi. Dergiye konuşan kişi Travis’in başka bir kadınla daha mutlu olamayacağını da cümlelerin sonuna yaklaşırken ekledi.

Taylor Swift belgeselinin ilk üç gün hasılatı 123.5 milyon dolarTaylor Swift belgeselinin ilk üç gün hasılatı 123.5 milyon dolar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.