Yusuf Dikeç’e Bollywood’dan cömert teklif

Paris Olimpiyatları'ndaki soğukkanlı tavrı ve başarısıyla bir günlüğüne dünyanın en ünlü insanı olan atıcı Yusuf Dikeç'e Bollywood yolları göründü.

Popüler 16 Eylül 2024
Dikeç Paris Olimpiyatları dönüşünde ikonik pozunu yeniden canladırmıştı.

Türkiye’nin gururu atıcı Yusuf Dikeç’e Bollywood yolu göründü. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç yalnızca altın madalya kazanan sporcuyu gölgede bırakmakla kalmamış, dünyanın en önemli spor etkinliğinin en çok konuşulan olaylarından birine imza atmıştı.

Rakipleri gelecekte geçen bir bilim kurgu filminden fırlamış gibi görünürken o lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi teçhizat kullanmamayı tercih etmişti. Bir elinde tabanca, diğer eli cebinde ateş eden Dikeç bu rahat tavrıyla dünyanın gündemine oturmuştu. Olimpiyatlardaki sporcular elde ettikleri zaferleri Dikeç pozuyla kutlamış, dünyanın en zengin insanı Elon Musk bile Dikeç’i bahsetmeye başlamıştı. Gördüğü ilgiye çok şaşırdığını anlatan Dikeç ise “Görünüşümüz rahat olabilir ama içimizde fırtınalar kopuyor. Yüreğimiz patlayacak gibi oluyor. Bunu hissettirmemeye çalışıyoruz. İki göz açık attığım için ekipmanla çok fazla rahat edemiyorum” sözleriyle ikonik görüntüsünün perde arkasını anlatmıştı.

Emekli ve doktoralı bir asker olan 51 yaşındaki Yusuf Dikeç’e dünyanın ilgisi sürüyor. Hürriyet’in haberine göre Bollywood Dikeç’in peşinde. Hindistan’ın Hollywood’u olan Bollywood yapımcıları Dikeç’e bir reklam filmi teklifi götürmüş. Filmde oynaması için yüklü bir miktarda da para teklif edilmiş.

Hindistan dünyanın en büyük film yapımcılarından biri. Fortune’un aktardığına göre ülkede 2023’te 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde edildi.

Yusuf Dikeç tescilli marka oluyorYusuf Dikeç tescilli marka oluyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.