007 Afyonkarahisar: Belediye binasında böcek ve gizli kamera iddiası

31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı olan Burcu Köksal Ak Partili eski yönetimin devrettiği belediye binasının her yerinde casus dinleme cihazları ve gizli kameralar olduğunu iddia etti. Ak Parti ise resti çekti: İspatlasınlar.

Siyaset 18 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Yerel seçimlerde Ak Parti’nin yönettiği Afyonkarahisar Belediyesi’ni kazanan Burcu Köksal dün çarpıcı bir iddiada bulundu.

Köksal belediye binasında prizlerin altında dahi kamera ve böcek olduğunu açıkladı. Köksal belediyeyi yaklaşık bir milyar TL borçla devraldıklarını da söyledi.

Afyon Postası’ndan Nail Azbay’a konuşan Köksal belediye binasında prizlerin altı dahil birçok yerde çok sayıda böcek ve kamera olduğunu açıkladı. Köksal, konuyla ilgili “Bildiğiniz gibi değil. Asansörde bile kamera olduğu konuşuluyor. Boya badana yapılsın, bakılsın diyerek içeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar” dedi.

Ak Parti İl Başkanı: Biz yapmadık

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş ise Köksal’ın bu iddiasını sert bir dille yalanladı. Köksal’ı suni gündem yaratarak gündeme gelmeye uğraşmakla itham eden Menteş “Öyle bir şeyi biz yapmadık. Böyle bir şey var diyorlarsa ispat etmekle mükellefsiniz” dedi.

'DEM Parti' sözleri tartışma yaratmıştı: CHP'li Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ı aldı‘DEM Parti’ sözleri tartışma yaratmıştı: CHP’li Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ı aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.