Akşener Düzce adaylarını tanıttı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Düzce'de belediye başkan adaylarını tanıttı. Türkiye'nin İYİ Parti'ye 'ihtiyacı olduğunu' savunan Akşener, "Kazanmak için yola çıkıyoruz. Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkaracağız" diye konuştu.

Siyaset 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret için Düzce’ye gitti. Akşener’e eşlik eden İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba il başkanı Yunus Özay Er ve partililer tarafından il başkanlığında karşılandı. Akşener faaliyetler hakkında Er’den bilgi aldı, teşkilat buluşmasına katıldı.

Akşener burada yaptığı konuşmada “milletin sesi olmak için” kendilerine düşen görevi sonuna kadar yapacaklarını belirterek, milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı parti olduklarını, siyasi yönlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu gibi çalışan ikili sisteme sahip olduklarını anlattı.

Eski belediye başkanı aday oldu

Akşener önümüzdeki yerel seçimlerde kimseyi kazandırma ya da kimseye kaybettirmek gibi bir niyetlerinin olmayacağına değinerek “Kazanmak için yola çıkıyoruz. Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkaracağız. Hem 2018’de hem 2023’te milletimiz bize yüzde 10 oy vererek ‘gözümün önünden ayrılma’ dedi” diye konuştu.

Türkiye’nin kendi çıkarları açısından İYİ Parti’ye, İYİ Parti’nin sağduyusuna, aklına ve vatanseverliğine ihtiyacı olduğunu savunan Akşener “Aynı zamanda bu ülkenin insanlarının refahının sağlanmasına ihtiyacı var. Sonuç itibariyle vatanseverlik, bu ülkenin her bir ferdini ayırmadan sevmektir. Biz buyuz. Hayallerimizi hep bu ülkenin birliğinden, beraberliğinden kurduk” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmasının sonunda partisinin Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’i, Gölyaka Belediye Başkan Adayı Bekir Akbulut’u ve Akçakoca Belediye Başkan Adayı Behçet Alkan Lokum’u tanıtan Akşener daha sonra Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Kocaeli, Yalova ve Karabük’ün il ve ilçe başkanlarıyla bölge istişare toplantısına katıldı.

Akşener'den gazetecilere Sinan Aygün yanıtı: İzninizi almadığım için özür dilerimAkşener’den gazetecilere Sinan Aygün yanıtı: İzninizi almadığım için özür dilerim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.