Akşener’in tonu yükseliyor: İYİ Parti’ye uzanan eller var, onları kıracağım

Partisinin Aksaray buluşmasında konuşan Meral Akşener ilçe başkanlarının, belediye meclis üyelerinin istifaya zorlandığını söyledi, "Partimizin içine uzanan eller var. Cenabıhak bana nasip edecek, o elleri parça parça edeceğim" dedi.

Siyaset 30 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aksaray’da ‘Teşkilat Buluşması’ toplantısında partililerle bir araya geldi. Partililere seslenen Akşener, yerel seçimlerde hiç umulmayan bir büyükşehir belediyesini kazanacaklarını belirterek, “Ve dolayısıyla bakın şok geçireceksiniz. Şok geçirecekler. Hiç umulmayan büyük bir büyükşehir de dahil olmak üzere kazanacağız” dedi.

‘O elleri parça parça edeceğim’

İYİ Parti içerisine uzanan eller olduğunu ifade eden Akşener, “Görelim bakalım herkesin boyu posu kaçmış. Ben kişisel olarak boyumu, posumu, kilomu ölçtürmeye hazırım. Bunun sonuçlarının bedeli varsa onu ödemeye de şerefle hazırım. Buyursun bakalım diğerlerinin durumu ne olacak? Partimize uzanan eller var. Partimizin içine uzanan eller var. Cenabıhak bana nasip edecek. O elleri parça parça edeceğim. Nasıl kıracağım Allah biliyor” diye konuştu.

‘Böyle bir dönem yaşamadık’

Akşener bugüne kadar hiçbir siyasi partinin iç işlerine karışmadıklarını söyledi, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongresine karıştığım iddia edildi. Allah şahidimdir tek bir kelime, bir harf bile etmedim” dedi. Akşener, “Aleni bir biçimde ilçe başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin istifaya zorlandığı, istifa ettirildiği bir dönemi hiç yaşamadık. İnsanlar geçer gider, öncelikle dürüstlük kalır, ahlak kalır ve siyasi partiler kalır. İYİ Parti inşallah Türkiye yaşadığı sürece yaşayacaktır” diye konuştu.

Akşener'den İmamoğlu'na: Bu savaş ilanıdırAkşener’den İmamoğlu’na: Bu savaş ilanıdır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.