Bahçeli aldığı oydan memnun, ‘şımarıklara’ öfkeli

MHP Lideri Bahçeli, partisinin seçimden aldığı oyun umutları dirilttiğini söyledi ancak seçimin asıl galiplerinin akıbetine dair kehanetlerde bulundu: Nasıl demokratik bir akıbetle karşılaşacaklarını herkes görecek.

Siyaset 4 Nisan 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Bahçeli: Adayların isimlerini belirleme çalışmaları sona ermek üzere.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in 27’nci ölüm yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına da değindi.

Mesajında “Kara propagandaların, karanlık projelerin, karamsar palavraların biteviye faal ve faaliyet halinde olduğu şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetinin istikrar ve itibar aydınlığı olarak öne çıkmıştır” diyen Bahçeli, seçim gündemine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

‘Elde ettikleri geçici mevziler’

“Bu gerçeğin ışığında, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 16,62’lik oy oranı ve kazandığı 220 belediye başkanlığıyla hamdolsun umutları diriltmiş, Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklemiştir. Partimiz milli özlem ve hedeflere her zaman tercüman olmuş, milletimiz ne diyorsa ona kulak vermiştir.

Partimizin ve Türkiye’mizin önü açıktır. Seçimsiz geçecek yaklaşık 4 yıllık sürede ülkemiz her alana teşmil edilecek reformlarla yükselişini devam ettirecektir. Siyasette elde ettikleri geçici mevzi kazanımlarla şımarmaya ve tahriklerini göstermeye başlayanların günün sonunda nasıl bir demokratik akıbetle karşılaşacağını da herkes görecektir.”

31 Mart MHP için hüsran oldu: 96 belediyeyi kaybetti, oyu dört puan düştü31 Mart MHP için hüsran oldu: 96 belediyeyi kaybetti, oyu dört puan düştü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.