Bahçeli’nin mitingi öncesi ‘pankart savaşları’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kastamonu'nda yapacağı miting öncesi altlı üstlü olan İYİ Parti-MHP arasında pankart krizi yaşandı. İyi Parti'nin ilçe başkanlığından asılan Sinan Ateş pankartını MHP'liler, parti bayrağı asarak kapattı.

Siyaset 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim programı için ziyaret edeceği Kastamonu’nda, İYİ Partililer ve MHP’liler arasında ‘Sinan Ateş’ gerginliği yaşandı.

İYİ Parti ve MHP’nin altlı üstlü komşu olduğu binada, İYİ Partililer, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in pankartı astı. Ardından üst katta bulunan MHP İlçe Başkanlığı’ndan sallandırılan MHP bayrağıyla Sinan Ateş pankartı kapatıldı.

MHP, astığı bayraklarla İYİ Parti ve Saadet Partisi’nde bulunan pankartları kapattı.

Kastamonu İstiklal’in haberine göre İYİ Partililer, daha sonra “Sinan Ateş’in katillerinden hesap soracağız” yazan pankartı Saadet Partisi binasından tekrar astı. Fakat MHP’liler pes etmedi. Çatıdan sallandırdıkları pankartla, İYİ Partililerin Sinan Ateş pankartını tekrar kapattılar.

Bahçeli konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun “Alevi” açıklamasını hedef aldı ama kentin gündemi pankart savaşları oldu

Bahçeli mitingde Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mitingde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 100 milyon görüntülenmeyi aşan “Alevi” videosunu hedef aldı.Bahçeli “Bölücülük bugün de tedavüldedir. Dünkü ihanet bugüne yansımıştır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir. Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.