Cenazede bir araya geldiler: Özel ve Kılıçdaroğlu yan yana saf tuttu, tabutu birlikte omuzladılar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Kemal kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı. İki isim tabuta birlikte omuz verdi.

Siyaset 19 Nisan 2024

Ana muhalefet partisinin uzun yıllar Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Amirliği’ni yürüten ve dün itibariyle yaşamını yitiren Levent Bayraktar için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Çok sayıda siyasetçinin katıldığı törende CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana saf tuttu. İki ismin bu sırada bir süre sohbet ettikleri görüldü.

Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardında  tabut cenaze aracına taşındı. Özel ve Kılıçdaroğlu tabuta birlikte omuz verdi.

CHP lideri, definin gerçekleştirileceği Karşıyaka Mezarlığı’na cenaze aracıyla gitti. Bayraktar’ın naaşı Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Levent Bayraktar kimdir?

2002 yılında CHP TBMM Grubu’nda ‘grup danışmanı’ olarak göreve başlayan Bayraktar, 2010’da ‘grup müdürlüğüne’ getirildi ve uzun yıllar bu görevi sürdürdü.

Evli ve bir çocuk babasıydı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.