HDP, Yeşil Sol Parti listesiyle yarışacak… TİP de 53 bölgede seçime giriyor

Hakkında kapatma davası bulunan HDP, seçime Yeşil Sol Parti listesiyle katılıyor. Emek ve Özgürlük İttifakı’nın TİP dışındaki ortakları bu listeyi destekleyecek. TİP ise 53 bölgede seçime giriyor. HDP milletvekillerinin çoğunluğu yeniden aday gösterilmedi. Listelerde dikkat çeken isimler de var.

Siyaset 10 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Yeşil Sol Parti aday listesi Yüksek Seçim Kurumu’na (YSK) teslim edildi. Emek ve Özgürlük İttifakı’nın bileşenleri TİP hariç Yeşil Sol Parti listelerinden seçime giriyor.

Emek ve Özgürlük İttifakı; HDP, Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Emekçi Hareket Partisi (EHP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu’ndan (SMF) oluşuyor.

Yeşil Sol Parti MYK Üyesi Devrim Turgay Yılmaz listelerin teslimine dakikalar kala beraberinde HDP Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki ve partililerle Yüksek Seçim Kurumuna (YSK) geldi.

Aday listesini YSK Başkanı Ahmet Yener’e teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Tiryaki, partileri için hem mutlu hem de üzücü bir gün olduğunu söyledi.

Tiryaki, şunları kaydetti:

“Halkların Demokratik Partisi adıyla seçime katılamadık. Hakkımızda bir kapatma davası sürüyor. İstemesek de çok içselleştirmesek de içinde bulunduğumuz koşullar, bir yol denememize neden oldu. Seçimlere Yeşil Sol Parti listelerinden katılacağız. 81 il ve bütün seçim çevrelerinden seçime katılacağız. Listelerimizin tamamını verdik. Umarım ülkemizin demokrasisine katkı sunacak bir seçim olur.”

Eş Başkanlar Şanlıurfa ve Van’dan aday

HDP, kendi amblemiyle seçime girmek yerine kapatma davasına karşı tedbiren Yeşil Sol Parti listesinden seçime katılma kararı almıştı. Bu kapsamda HDP’nin eş başkanlarından Mithat Sancar Şanlıurfa’dan, Pervin Buldan da Van’dan aday gösterildi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar İstanbul’dan, bir diğer Eş Sözcü İbrahim Akın ise İzmir’den aday gösterilecek.

Yeşil Sol Parti’nin açıkladığı aday listesinde ise HDP, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) , Halkların Demokratik Kongresi (HDK) ve Demokratik Toplum Kongresi’nin (DTK) Eş Başkanları ve Eş Sözcüleri de bulunuyor.

33 milletvekili iki dönem kuralına takıldı

HDP’nin mevcut milletvekillerinden 37’si yeniden aday olmadı. Yeniden aday olmayanlardan 33’ü iki dönem kuralına takıldı. 28. Dönemde aday gösterilmeyen isimler şöyle:

Kemal Peköz, Dilan Dirayet Taşdemir, Filiz Kerestecioğlu Demir, Kemal Bülbül, Ayşe Acar Başaran, Feleknas Uca, Erdal Aydemir, Mahmut Celadet Gaydalı, Garo Paylan, Hişyar Özsoy, İmam Taşçıer, Remziye Tosun, Mahmut Toğrul, Sait Dede, Habip Eksik, Erol Katırcıoğlu, Hüda Kaya, Musa Piroğlu, Oya Ersoy, Zeynel Özen, Züleyha Gülüm, Murat Çepni, Serpil Kemalbay Pekgözü, Pero Dündar, Fatma Kurtulan, Rıdvan Turan, Mensur Işık, Şevin Coşkun, Sıdık Taş, Ayşe Sürücü, Nimetullah Erdoğmuş, Nurettin Maçin, Hasan Özgüneş, Hüseyin Kaçmaz, Nuran İmir, Tayip Temel ve Alican Önlü.

İki dönemden fazla milletvekilliği yapan HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile DTK Eş Başkanı Berdan Öztürk, Meral Danış Beştaş, Sezai Temelli ve Saruhan Oluç için bu kural esnetildi.

Cengiz Çandar da Yeşil Sol Parti'den milletvekili oluyorCengiz Çandar da Yeşil Sol Parti’den milletvekili oluyor

Aday adaylığı ittifakın ortakları tarafından eleştirilen Hasan  Cemal ve Cengiz Çandar Yeşil Sol Parti’den aday oldu. Cemal İstanbul’da 3. Bölge’de 2. sıradan, Çandar ise Diyarbakır’da 3. sıradan aday gösterildi.

Şu ana kadar açıklanan milletvekili listelerinde seçilebilecek yerden aday gösterilen en yaşlı isim gazeteci Hasan Cemal. Cemal, seçilir ve Ankara’ya milletvekili olarak giderse TBMM’nin açılışında başkanlık kürsüsünde en yaşlı üye sıfatıyla oturacak, milletvekillerinin yemin edeceği oturumları yönetecek. Yeni başkan seçilinceye kadar görevini sürdürecek.

İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, İstanbul 1. Bölge’de 6. sıradan aday gösterildi.

Eski milletvekili Sırrı Sakık, belediye başkanlığı yaptığı sırada yerine kayyum atanan Ağrı’dan aday gösterildi.

Ankara 1. Bölge’de 1. sıra adayı yazar Emirali Türkmen, aynı zamanda Edirne Cezaevi’ndeki eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kitaplarını yayımlayan Dipnot Yayınları’nın genel yayın yönetmeni.

Babası ve iki abisi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve akrabaları tarafından öldürülen Ferit Şenyaşar da Şanlıurfa’da 4. sıradan aday gösterildi.

Eski milletvekillerinden Sırrı Süreyya Önder İstanbul 1. Bölge’de 1. sıradan aday oldu. Akademisyen Onur Hamzaoğlu, sanatçı Kerem Fırtına da İstanbul’dan listeye girdiler.

HDP'nin doğudaki ittifakından deklarasyon: Kürtçe ikinci resmi dil olmalıHDP’nin doğudaki ittifakından deklarasyon: Kürtçe ikinci resmi dil olmalı

Kürt Özgürlük İttifakı temsilcileri de listeye girdi

HDP’nin doğudaki ittifakı Kürt Özgürlük ve Demokrasi İttifakı’nda yer DBP Eş Genel Başkanları Salihe Aydeniz Mardin’den, Keskin Bayındır Batman’dan 1. sıradan aday gösterildiler. Aynı ittifakta yer alan Kürdistan Komünist Partisi Başkanı Sinan Çiftyürek Van’da 4. sıradan, Özgürlük ve İnsan Partisi Başkanı Ahmet Kamaç da Diyarbakır’da 7. sıradan aday gösterildi.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş

TİP, 53 seçim bölgesinde kendi adaylarıyla seçime katılacak

TİP, 81 il ve 87 seçim bölgesinden 49 il ve 53 seçim bölgesinde milletvekili adayı çıkardı. Partinin milletvekili listesinde çok sayıda tanınmış isim var. Dün İstanbul Lütfi Kırdan Kongre Merkezi’nde milletvekili adaylarının tanıtım etkinliğini gerçekleştiren TİP’in seçim şarkısı ise Sezen Aksu’dan.

Partinin şu anki vekillerinden Barış Atay Antalya’da ikinci sıradan, Sera Kadıgil İstanbul 1’inci bölge birinci sıradan, Erkan Baş İstanbul 3’üncü bölge birinci sıradan, Ahmet Şık İstanbul 2’nci bölge birinci sıradan aday oldu.

HDP'nin hedefi seçimde 100 vekil çıkartmakHDP’nin hedefi seçimde 100 vekil çıkartmak

Erkan Baş “TİP’in belki de Türkiye’de en güçlü olduğu yer: Hatay. Sevgili Barış yoldaşım dedi ki, ‘Can çıkacak!’ dedi, Can!” sözleriyle Gezi Parkı davası kapsamında Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Can Atalay’ın Hatay’da birinci sıradan aday olduğunu duyurdu. Baş daha sonra, “Bu partiyi bununla anın” dedi ve salon Barış Atay’ı ayakta alkışladı.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş Ankara 2’nci bölge birinci sıradan, Vergi uzmanı Ozan Bingöl Ankara 3’üncü bölge birinci sıradan, Çorlu tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz İstanbul 2’nci bölge ikinci sıradan aday oldu. LGBTİ+ hakları aktivisti Esmeray Özadikti’yse Öz’ün hemen arkasında üçüncü sıradan aday.

Gazeteci İrfan Değirmenci İzmir 2’nci bölge birinci sıradan aday olurken onu Mehmet Kani izledi.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ Muğla birinci sıradan, öldürülen gazeteci Metin Göktepe’nin kardeşi Meryem Göktepe İstanbul 3’üncü bölge ikinci sıradan aday oldu.

Partinin seçim şarkısı ise Sezen Aksu’nun “Karşıyım” isimli parçası oldu.

TİP Ankara 1. Bölge, Bursa 2. Bölge ve İzmir 1. Bölge ile aralarında Tekirdağ, Diyarbakır, Şırnak, Zonguldak, Van ve Erzurum’un da bulunduğu 30 ilde aday çıkarmadı.

 

Yeşil Sol Parti aday listesinin tamamı şöyle:

ADANA

1- TULAY HATIMOĞULLARI ORUÇ

2- FERHAT KABAİŞ

3- ROJBİN ÇELİK

4- MEHMET KARAKIŞ

5- DELAL MAMUK

6- BARIŞ KARABIYIK

7- ŞÜKRAN EFETÜRK

8- MÜNİR KORKMAZ

9- SEVİL ARACI

10- HÜSEYİN AĞAÇ

11- EVRİM AYMAN

12- SERKAN NAR

13- HAFİZE ATLI

14- NEZİR DORAK

15- SUAT NACAR

 

ADIYAMAN

1- ALİ KENANOĞLU

2- HAYRİYE KORKMAZ

3- MEHMET SELİM ÖZBEK

4- BİRSEN TUNÇ SİRKECİ

5- HASAN SABRİ YORULMAZ

 

AFYONKARAHİSAR

1- HELİN ELİF GEYİK

2- ÇAĞDAŞ SİNAN DAĞ

3- TÜLAY KILINÇ

4- MEHMET ÇALASIN

5- AYŞENUR DİLAN KARADEMİR

6- BATUHAN ÇITAKBAŞ

 

AĞRI

1- SIRRI SAKİK

2- NEJLA DEMİR

3- HEVAL BOZDAĞ

4- ZELAL YILMAZ

 

AMASYA

1- HAYDAR GÖRGÜ

2- ZÜLBİYE YILMAZ

3- ENVER LAÇİN

 

ANKARA 1. BÖLGE

1- EMİRALİ TÜRKMEN

2- SELMA GÜRKAN

3- ALİ ÖZKAN

4- RUKEN DİLARA ZAF

5- ERCAN SADIK İPEKÇİ

6- SILA ALTUN

7- ÇAĞDAŞ SİNAN KÜPELİ

8- ZİŞAN KÜRÜM YILMAZ

9- MEHMET AKIN ATAUZ

10- HATİCE GÖZEN

11- BÜLENT KAYA

12- EROL AKKUŞ

13- UFUK ÖZEL

 

ANKARA 2. BÖLGE

1- OĞUZ FİDAN

2- GÜLTEN KAHRAMAN

3- EVREN ÇEVİK

4- SİMA ARİ

5- HÜSEYİN GEVHER

6- MUSTAFA YAVAŞOĞLU

7- MURAT ÇELİK

9- BAHYETTİN BATUR

 

ANKARA 3. BÖLGE

1- METİN KILIÇ

2- ALİŞAN ŞAHİN

3- ÖZLEM BOYRAZ ÖZEL

4- İSMET İLKUTLU

6- HÜSEYİN ÖZKAN

7- HACER KELLECİ KAPLAN

8- FECRİ ASLANKAN

10- MEHMET VEYSEL TEMELLİ

12- ÖZCAN OTİ

 

 

ANTALYA

1- HAKKI SARUHAN OLUÇ

2- CANAN ÇALAĞAN

3- MUHSİN TAŞAR

4- ZÖHRE TEDİK

5- ERBAKAN TAĞ

6- HÜLYA HASBAY

7- SELAMİ ÖZYAŞAR

8- NİGAR DURMUŞ

9- FIRAT EREN

10- NERİMAN BAKIR

11- HASAN DOĞAN

12- HÜLYA AKTAŞ

13- EYUP UŞMA

14- KAMİLE YILMAZ

15- MAHİR DOĞAN

16- NEFİSE OĞUZ

17- SERDAR KÖŞKEROĞLU

 

ARTVİN

1- FULDEN ŞAHİN

2- SABRİ VAYİÇ

 

AYDIN

1- EBRÜ GÜNAY

2- ROJİN TANHAN DOĞAN

3- SİNAN ÇAKMAKÇİ

4- MEDİHA AYHAN

5- ABDURRAHMAN SARAN

6- ALİ DAĞ

7- ZERRİN ALPARSLAN

8- MUHARREM ŞENOL

 

BALIKESİR

1- MUSTAFA YILDIZ

2- GÜL ERTUNAN KARAASLAN

3- CANŞAH ÇELİK

4- MEHMET ASLAN

5- MEHMET ÇELİKTEN

6- EMİN FİLİZ

7- FİKRİYE YADIRGI

8- NEVİN YILMAZ ÇAKALOZ

9- MEDİNE ÇAĞLIYAN

 

BİLECİK

1- HÜSEYİN AĞLAR

2- ZÜLEYHA ÇENGEL

 

BİNGÖL

1- ÖMER FARUK HÜLAKÜ

2- CEMİLE TURHALLI BALSAK

3- FARUK ARIS

 

BİTLİS

1- HÜSEYİN OLAN

2- SEMRA ÇAĞLAR GÖKALP

3- ENVER BARİN

 

BOLU

1- GÜNAY BATUR

2- ÇİÇEK TUTUŞ

3- ÖYKÜ ILGIN GÜRSES

 

BURDUR

1- REYHAN YİĞİT

2- MURAT YANMAZ

3- SEMRA BAYSAL

 

BURSA 1. BÖLGE

1- CEYLAN EROL ERDOĞAN

2- CAHİT KIRKAZAK

3- SÜMBÜL ORHAN

4- KEMALETTİN YILDIZ

5- MAHKUM TAŞ

6- RÜSTEM AVCI

7- ABDULKADİR BAYDUR

8- MEHMET ALİ DOĞU

9- BERKAY AKKUŞ

10- SERHAT ÇELİK

 

BURSA 2. BÖLGE

1- NECDET İPEKYÜZ

2- AYTEN AVDAN

3- RASİM ÇELİK

4- EYLEM DİNDAROĞLU

5- KEMALETTİN DOĞAN

6- YÜCEL YENTÜRK

7- BAHAR TOPRAK

8- HAKİM TOKMAK

9- MAZLUM TAŞ

10- MEHMET BURAK KOYUNCU

 

ÇANAKKALE

1- ADİLE YALÇIN

2- SİNAN EKİNCİ

3- SEDA ALÇINAR

4- ERGİN FİDAN

 

ÇANKIRI

1- HAKAN CAN NESLİOĞLU

2- MELİHA DURMUŞ

 

ÇORUM

1- ŞEREF KARATAŞ

2- FADİME GÜLER ELİK

3- ÜMİT KÜÇÜKBAYATLILI

4- MUHARREM ÖZÜNEL

 

DENİZLİ

1- ABDULLAH KOÇ

2- ŞENOL AKYOL

3- MAHİDE ÖZTÜRK

4- MURAT ENGİZ

5- SONGÜL AKKOYUN

6- ELİF KAVİLİ

7- HAVVA MEŞE

 

DİYARBAKIR

1- BERDAN ÖZTÜRK

2- HALİDE TÜRKOĞLU

3- OSMAN CENGİZ ÇANDAR

4- ADALET KAYA

5- SERHAT EREN

6- SEVİLAY ÇELENK ÖZEN

7- MEHMET KAMAÇ

8- CEYLAN AKÇA CUPOLO

9- MEHMET EMİN AKTAR

10- AZAD BARIŞ

11- SONGÜL AYTEK AVŞAR

12- SAMET MENGÜÇ

 

EDİRNE

1- HANIM GÜZEL

2- SERDAL ZIMBA

3- ÖZLEM ÖZDEMİR

4- ERDAL AYDEMİR

 

ELAZIĞ

1- SAVAŞ ERDOĞAN

2- NURŞAT YEŞİL

3- FUAT DOĞAN

4- SULTAN YARAY

5- NURETTİN BOĞATEKİN

 

ERZİNCAN

1- HAYDAR POLAT

2- AYFER TURĞUT

 

ERZURUM

1- MERAL DANIŞ BEŞTAŞ

2- ABDURRAHMAN SEVER

3- BAHAR GÖKSU

4- AYŞAN TARLAN

 

ESKİŞEHİR

1- ALİ İHSAN GEZER

2- FELEK AKSOY

3- MÜSLÜM KOYUN

4- FADİME PULAT

5- DİLAVER ASLAN

6- ALEYNA CEREN KÖKOĞLU

 

GAZİANTEP

1- SEVDA KARACA DEMİR

2- MURAT SARISAÇ

3- SONGÜL KOÇDAĞ

4- MUSA AYDIN

5- DİLAN GÜLER

6- KAHRAMAN ÇİÇEK

7- FATMA BAYINDIR ÖZGÜR

8- ABDULLAH GÖZEN

9- AYSİMA MİHRİBAN MEHTAP ARSLAN

10- EDHEM ÜNAL

11- ELİF YALÇIN

12- YILMAZ AÇAN

13- SİNEM ERENER BALLAN

14- MUHAMMED SAİD GÖRGÜN

 

GİRESUN

1- RAMAZAN DOĞRU

2- BEKİR YILMAZ

3- SANEM DENİZ KURAL

4- BÜLENT UZUN

 

GÜMÜŞHANE

1- ELİF ÇİFTÇİ

2- NEHİR SEVİM

 

HAKKARİ

1- VEZİR COŞKUN PARLAK

2- ÖZNUR BARTİN

3- ONUR DÜŞÜNMEZ

 

HATAY

1- KEREM NALBANT

2- ŞİRİN NUR VURAL

3- NİHAT ERASLAN

4- MEHTA SERT

5- YUSUF KİMYON

6- MEDİHA ÖNCEL MUHAMMAD

7- HASAN FEHMİ GÖRÜR

8- GÖNÜL ÖZTÜRK

9- MEVLÜT BULGUR

10- ERCÜMENT KİMYON

11- HERDEM ACAR

 

ISPARTA

1- CÜNEYT LALOĞLU

2- NAZLI TABAK

3- MEHMET TAŞÇI

4- NURTEN KARAGÖZ

 

MERSİN

1- ALİ BOZAN

2- PERİHAN KOCA

3- MUSTAFA TÜRK

4- HAMDİYE KIRICI

5- ŞERİF DURMAZ

6- HACI BAYRAM KIZARTICI

 

İSTANBUL 1. BÖLGE

1- SIRRI SÜREYYA ÖNDER

2- KEZİBAN KONUKCU KOK

3- HAKAN ÖZTÜRK

4- TURGUT ÖKER

5- DERSİM DAĞ

6- ÖZTÜRK TÜRKDOĞAN

8- ABDULCEBAR BARIŞ

10- TUNCAY GÖKÇE

11- ERDAL GÜZEL

12- PERVİN TUNBUL

13- AYHAN ERGENÇ

14- ÇİĞDEM BEKİROĞLU SADİOĞLU

15- DEVRİM ŞİMŞEK

16- BURCU AYYILDIZ

17- BEKİR KIRICI

18- SILA ÖZTÜRK

19- HÜSNÜ ALKAN

20- ÖZGÜL BİNGÖL

21- ALAETTİN ALTINTAŞ

22- NİLAY KUŞ

24- CEVRİYE AYDIN

25- ALİ ŞENGÜL

26- ZEKİNE TÜRKERİ

27- İSHAK KARAKAŞ

28- AYŞE TEPE DOĞAN

29- ALİ DOĞAN

30- AYTEN BİNGÖL

31- REŞİT KÖÇEROĞLU

32- ROZERİN KAYA

33- NEFİSE AKSOY

34- YILMAZ CESUR

35- YAĞMUR KAVAK

 

İSTANBUL 2. BÖLGE

1- CENGİZ ÇİÇEK

2- ÖZGÜL SAKİ

3- HASAN KAYA CEMAL

4- ONUR HAMZAOĞLU

5- KAMİLE KANDAL

6- HIDIR KARADAŞ

10- DİLŞAT CANBAZ KAYA

11- ERDAL DOĞAN

12- AYŞEN AKSOY

13- AHMET SAYMADİ

14- MENEKŞE KIZILDERE

15- CELAL ALPHAN

16- HAZAN İLİK

17- SERVET GÜZEL

18- BERFİN POLAT

19- MUSTAFA ÖZTÜRK

21- ŞADİ ÖZDEMİR

22- MEHMET TİMURTAŞ

23- NURAY ONUK

24- ABDURRAHMAN ÖZTÜRK

25- GÜNER BASUT

26- GÖKHAN ÇETİN

 

İSTANBUL 3. BÖLGE

1- ÇİĞDEM KILIÇGÜN UÇAR

2- İSKENDER BAYHAN

3- ÇİÇEK OTLU

4- CELAL FIRAT

5- CEMİL GÜNGÖREN

6- KEREM FIRTINA

7- İLKNUR BİROL

8- ABDULHAKİM DAŞ

9- ÇİÇEK ARIÇ

10- EDİP ARSLAN

11- ERDAL ATAŞ

14- FERDİ YAMAR

15- NALAN ÇELİK

16- UĞUR ŞEKER

17- NEVRİM KOTANOĞLU

18- YUSUF YALVAÇ

19- GÜLFİRAZ SAĞLIK

20- HÜSEYİN ÇALİŞCİ

21- ELİF BAYSAL

22- NİZAMETTİN ÖZTÜRK

23- ÖZGÜL BAYDOĞAN

24- ERCAN SAĞLAM

25- NESRİN ARSLAN

26- FAİK DELİ

27- FATMA KÖMÜRCÜ

28- HÜSEYİN FİDANBOY

29- LEVENT GÖKÇEK

30- AYŞE CENGİZ

31- ABDURRAZAK EKİNCİ

32- ŞABAN ROŞAN IŞIKTAŞ

33- PINAR KAYALAR

34- MEHMET ŞERİF ÖNER

35- ERGÜN ŞİMŞEK

36- İRFAN HÜLAKÜ

 

İZMİR 1. BÖLGE

1- BURCUGÜL ÇUBUK

2- ABDULMECİT YILDIRIM

3- SEMRA KIRATLI

 

İZMİR 2. BÖLGE

1- İBRAHİM AKIN

2- CANAN KEBENÇ ÖZKAN

 

KARS

1- GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT

2- GÜLCAN ALP

3- SERTAÇ ÇELİKKALELİ

 

KASTAMONU

1- BERRİN SELBUZ

2- FİKRET TUFANYAZICI

3- SÖZDAR AKDOĞAN

 

KAYSERİ

1- DAĞISTAN BUDAK

2- NURAN ERGEN KILIÇ

3- HASAN DAŞKIN

4- FADİK TEMİZYÜREK

5- İZZET KAPLAN

6- RANA BERK

7- İHSAN SARIYAR

8- SELMA KARAMAN

9- ALİ ÇELEBİ

10- NECLA AKTAY

 

KIRKLARELİ

1- MERAL GARİP

2- ERDAL TEKTAŞ

3- AYŞEN ECE KAVAS

 

KIRŞEHİR

1- MUSTAFA KARAMAN

2- BEHİYE AKYOL

 

KOCAELİ

1- ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU

 

KONYA

1- MULLA ŞİMŞEK

 

KÜTAHYA

1- AYŞEGÜL KORKUTAN

2- BİLAL BİLİN

3- AZİME DAŞ

4- NİHAT YILDIRIM

5- FİLİZ PEŞTEK KESKİN

 

MALATYA

1- PERİHAN YÜCEKAYA

2- YUSUF BOZKUŞ

3- SEVİM ALAGÖZ

4- HÜSEYİN KILINÇ

5- ROZERİN ERCAN

 

MANİSA

1- HABİP EKSİK

 

KAHRAMANMARAŞ

1- HÜSEYİN EROĞLU

2- AYŞEGÜK DEMİROĞLU

 

MARDİN

1- SALİHA AYDENİZ

2- KAMURAN TANHAN

3- BERİTAN GÜNEŞ

4- GEORGE ASLAN

6- SELAHATTİN ERTAŞ

 

MUĞLA

1- HASAN YILDIRIM

 

MUŞ

1- SEZAİ TEMELLİ

2- SÜMEYYE BOZ

3- SERHAT DURSUN

 

NEVŞEHİR

1- CAFER KILIÇ

 

NİĞDE

1- YASEMİN KAYA

2- CUMALİ ADIGÜZEL

3- MEDİNE ÇEKEN

 

ORDU

1- İBRAHİM ÖZDEMİREL

2- NURCAN KARASU

3- ŞEREF ÖZKAN

4- ÖZDEN ÜNAL

5- ORHAN KOCA

6- ERTAN KABADAYI

 

RİZE

1- AYŞE BEKAR

2- NECMETTİN DURMUŞ

3- ALİ HAMDİ CUVELEK

 

SAKARYA

1- SELAHATTİN YILMAZ

2- NAHİDE DOĞAN

3- İBRAHİM ÇELİK

4- FİLİZ TURAK

5- FETHİ BULUŞ

6- HÜSEYİN ATILGAN

7- MERAL ATMAN

8- HÜSEYİN KAYA

 

SAMSUN

1- EMEL ZENGİN ÇAKIR

2- SAVAŞ KARADUMAN

3- MENEKŞE TUREN

4- MAHMUT SÜRMELİ

5- GÜNER KARADUMAN

6- VEDAT ÜNAL

7- AHMET YALÇIN

8- OSMAN BAYRAK

9- ORHAN GAZİ KOFOĞLU

 

SİİRT

1- TUNCER BAKIRHAN

2- SABAHATTİN ERDOĞAN SARITAŞ

 

SİNOP

1- YILDIZ ÖZBEK

2- AHMET YORKUN

 

SİVAS

1- GANİ KAPLAN

2- MEHMET MUSTAFA YILDIZ

3- VİLDAN DOĞAN

4- HÜSEYİN ÖZCAN

5- SELMA ÖZEL ASI

 

TEKİRDAĞ

1- MUAZZEZ ORHAN IŞIK

 

TOKAT

1- MELTEM IŞIK

2- EROL TUNÇ

3- NACİYE İSKENDER

4- ŞABAN YEĞİN

5- SİBEL UZUN

 

TRABZON

1- FATMA BİÇER

2- ABDUL ÖZCAN

3- HANİFE SEVER

4- İBRAHİM BAYKAN

5- NURETTİN KARADENİZ

6- İSMAİL CAVGA

 

TUNCELİ

1- AYTEN KORDU

 

ŞANLIURFA

1- MİTHAT SANCAR

2- ÖMER ÖCALAN

3- DİLAN KUNT AYAN

4- FERİT ŞENYAŞAR

5- ALİYE KIZILDAMAR

6- BÜLENT AŞA

7- NERGİZ ÇİĞDEM KARAKEÇİLİ

8- REMZİ GENÇDAL

9- CEMİLE ŞAHİN

10- BAVER GÜL

11- AYŞE TUTKU

12- HALİL ÇAY

13- MIZGİN ALBAYRAK

14- CELALEDİN ERKMEN

 

UŞAK

1- AHMET YILMAZ

2- AYSU TOPAL

3- ÜNAL ŞEREF

 

VAN

1- PERVİN BULDAN

2- ZÜLKÜF UÇAR

3- GÜLCAN KAÇMAZ SAYYİĞİT

4- SİNAN ÇİFTYÜREK

5- GÜLDEREN VARLİ

6- MAHMUT DİNSAR

7- HAVİN KİYE

8- TAYLAN ERTAŞ

 

YOZGAT

1- CEMAL BİLGİN

2- KÜBRA DERİN

3- MEHMET ŞİRİN HARHAR

4- ÖZLEM AYDIN

 

ZONGULDAK

1- MEHMET ZEKİ SALMANOĞLU

2- DENİZ TOPÇU

3- BAYRAM SARI

4- SEYFULLAH YILMAZ

5- HİKMET ARSLAN

 

AKSARAY

1- SABUHA AKDAĞ

2- BERDAN BORA AKKAYA

3- SAYMA ARİÇ

4- İRFAN YAKŞİ

 

BAYBURT

1- MESUT BİLGİ

 

KARAMAN

1- YILDIZ KILINÇ

2- KAYHAN YÜKSEL

3- ELİF KIVIRCIK

 

KIRIKKALE

1- BURAK ÇOĞALAN

2- RAHİME KÜRKÇÜ

3- VELAT AYGÜN

 

BATMAN

1- KESKİN BAYINDIR

2- ZEYNEP ODUNCU

3- MEHMET RÜŞTÜ TİRYAKİ

4- NURTEN ERTUĞRUL

5- EKREM BARAN

 

ŞIRNAK

1- NEVROZ UYSAL ASLAN

2- MEHMET ZEKİ İRMEZ

3- AYŞEGÜL DOĞAN DAĞLI

4- BEDİRHAN OSAL

 

BARTIN

1- SOLMAZ ÖZLEN

2- ALİ ÖZKAN

 

ARDAHAN

1- ÖZGÜR TANIŞ

2- DİCLE AKTÜRK

 

IĞDIR

1- YILMAZ HUN

2- AYSEL ARAS

 

YALOVA

1- TUNCAY TURANLI

2- TÜRKAN ASLAN

3- ABDURRAHMAN APAK

 

KARABÜK

1- İBRAHİM EKER

 

KİLİS

1- MEHMET SEFA ÖZDEMİR

2- GÜLŞEN KARASU

 

OSMANİYE

1- SEVGÜL AYDIN

2- ZİYA BAYRAM

3- SEREN ELATAŞ

4- SABAHATTİN OKUDUCU

 

DÜZCE

1- EKİM DEVRİM ÇAPARTAŞ

2- MUSTAFA ADAY

3- BERİVAN BUDAKBEYOĞLU

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.