HDP’nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon

HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda PKK terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.

Siyaset 18 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube ekipleri, PKK/KCK terör örgütü gençlik yapılanması DGH içerisinde faaliyet gösteren kişilerin, yasadışı eylemlerde kullanmak üzer havai fişek, maytap ve meşale ile terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterleri ve örgütsel içerikli malzemeleri HDP’nin Şişli Okmeydanı temsilcilik binasında depoladıklarını belirledi.

Operasyonlar terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve örgüt üyelerinin afişleri ele geçirildi

Emniyet ekiplerinin yaptığı operasyonla adreste yapılan aramalarda Abdullah Öcalan posteri, YPJ mensubu Arin Mirkan’a ait fotoğraf, PKK’nın sözde kurucu üyelerinden Sakine Cansız’ın yer aldığı çerçevelenmiş fotoğraf, örgütün sözde kurucu üyelerinden olan Ali Çiçek, Kemal Pir, Mazlum Doğan, M. Hayri Durmuş, Haki Karer, Mahsun Korkmaz’ın karakalemle çizilmiş çerçevelenmiş fotoğrafları, yasadışı gösteri ve yürüyüşlerde kullanılabileceği değerlendirilen 8 eldiven, 10 sprey, 2  yüz maskesi, 3 yelek, 85 meşale, 10 havai fişek rampası, 67 torpil, çok sayıda yasaklı yayın, pankart ve örgütsel doküman ele geçirildi.

HDP’li Patnos Belediyesi Eş Başkanları gözaltına alındıHDP’li Patnos Belediyesi Eş Başkanları gözaltına alındı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.