İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘misafir’ göndermesi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bakanların seçim çalışmalarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul mitingine gönderme yaparak "Güzel bir misafirperverlik yapacağız. 31 Mart'ta oy farkı büyüyecek" dedi.

Siyaset 25 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Şile’de düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum’a gönderme yaparak “İnsana saygı, şehre özen, doğaya özen, toprağa özen… Bunların anlayışı ne biliyorsunuz? Ankara’daki sus derse hepsi susar. Ankara’daki konuş derse hepsi konuşur, yürü derse yürür, sekiz adım at derse sekiz adım atar, dokuzuncuyu atmaz” diye konuştu.

‘Oy farkı büyüyecek’

Bakanların seçim çalışmalarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul mitingine değinen İmamoğlu şunları söyledi:

“Bunlar isterse Ankara’dan 17 değil 27 bakanla gelsin. Yetmedi, bir de aday var. Yetmedi üstüne seçilmiş, herkesin cumhurbaşkanı olması gereken Cumhurbaşkanı var. Hoş geldi sefa geldi. Ne yapacağız? Güzel bir misafirperverlik yapacağız. Ne zaman? 31 Mart’ta. Nasıl? Oy farkı büyüyecek, oy farkı büyüyecek.”

Alandakilere “23 Haziran misafirperverliğinizi hatırlıyor musunuz?” diye seslenen İmamoğlu “Yetmez onlara bu sefer. Daha fazlasını istiyorlar. Millet kazanacak millet. İstanbul’da halkın ittifakı kazanacak” dedi.

‘Döneminin yarısı tatilde geçti’ dedi, arşiv açıldı: 10Haber’den Erdoğan ve İmamoğlu’nun izin belgeleri‘Döneminin yarısı tatilde geçti’ dedi, arşiv açıldı: 10Haber’den Erdoğan ve İmamoğlu’nun izin belgeleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.