İYİ Parti’de Rıdvan Uz karmaşası: Önce çıkardılar, sonra tekrar koydular

Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un adı partinin internet sitesinden önce çıkarıldı, daha sonra tekrar kondu. 10Haber' konuşan Uz 'Disiplin sürecimle ilgili bir karar bana ulaşmadı' dedi.

Siyaset 22 Haziran 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz Meral Akşener’in fotoğraflarının parti örgütlerinden kaldırılması çağrısında bulunmuştu. Bu çağrı sonrası Rıdvan Uz kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

İsmail Saymaz X hesabından “İyi Parti’nin internet sitesinde milletvekili listesi güncellendi. Akşener’in fotoğraflarını indirmeyi önerdiği için disipline sevk edilen Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, listeden çıkarıldı. Anlaşılan Uz, bayram tatilinde ihraç edilmiş” diye yazdı.

10Haber’e konuşan Rıdvan Uz “Disiplin sürecimle ilgili bir karar bana ulaşmadı. Daha önce partinin sitesinden isim çıkarıldı. Çıkarıldıktan sonra tekrar isimim milletvekili listesine geri kondu. Benim de bildiklerim bu kadar” dedi.

İsmi tekrar İYİ Partinin internet sitesine konulan Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un durumunda ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Partinin internet sitesinde milletvekillerinin ismi şehirlere göre alfabetik giderken Rıdvan Uz’un Çanakkale milletvekili olmasına rağmen ismi en sona yazıldı.

Dervişoğlu gönderme yaptı, Akşener İYİ Parti'ye yazı gönderdi: Fotoğraflarımı indirinDervişoğlu gönderme yaptı, Akşener İYİ Parti’ye yazı gönderdi: Fotoğraflarımı indirin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.