Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve yeni seçilen ilçe başkanlarıyla görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve kongrelerini tamamlayan İstanbul’daki ilçe başkanları ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Siyaset 26 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP içerisinde başlayan değişim tartışmaları ile birlikte kurultay kararı alınmış, karar sonrası ilçe kongreleri düzenlenmeye başlanmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul ilçe teşkilatlarında 5 Ağustos’ta başlayan ve 3 Eylül’de tamamlanacak olan ilçe kongreleri, ‘değişim’ isteyenler ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler arasındaki yarışa sahne oluyor. İstanbul’un 27 ilçesinde ilçe yönetimi ve delege seçimleri tamamlandı. Kalan 12 ilçede 27 Ağustos ve 3 Eylül günü seçimler yapılacak.

CHP İstanbul’da 10 ilçe kongresini daha yaptı: Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler ağırlıktaCHP İstanbul’da 10 ilçe kongresini daha yaptı: Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler ağırlıkta

Kongresini tamamlayan ilçelerde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen listelerde ağırlıkta.

CHP Genel Merkezi’nde dün İstanbul’un yeni seçilen ilçe başkanları ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Genel merkezden görüşmenin içeriğine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

İstanbul'da yeni seçilen 16 CHP'li başkana sorduk: Kılıçdaroğlu mu, İmamoğlu mu?İstanbul’da yeni seçilen 16 CHP’li başkana sorduk: Kılıçdaroğlu mu, İmamoğlu mu?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.