Kılıçdaroğlu’ndan Sabancı ailesine ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Siyaset 3 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Yunanistan’da deniz kazası geçiren Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve iş insanı eşi Vuslat Doğan Sabancı’yı İstanbul’da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta Yunanistan’ın Leros Adası’nda bot kazası geçiren Esas Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi iş insanı Vuslat Doğan Sabancı’yı Şişli’de tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Sabancı çiftinin sağlık durumları hakkında doktorlarından bilgi aldı. Sabancı Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kılıçdaroğlu’na; Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Bakırköy esnafıyla buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Bakırköy Kapalı Pazar Alanı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yeni inşa edilen pazar alanının açılışını yapan Kılıçdaroğlu, “Esnafın sofrası, gönlüm ister ki her zaman zengin olsun. Esnafın sofrası zenginse aslında milletin sofrası zengindir. Esnafın karnı doyuyorsa aslında milletin karnı doyuyor demektir” dedi. Kılıçdaroğlu, “Esnaf, dünyanın bütün ülkelerinde, demokrasilerinde özellikle korunur. Esnaf kazandıkça herkes kazanmış olur. Benim eğer bu güzel yapının oluşmasında bir sözüm geçmişse ve bu konuda size verdiğimiz sözü yerine getirmişsek o da benim hayatımın en güzel günlerden, zamanlarından birisidir” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu yine gazetecilerin gönlünü feth etmişKılıçdaroğlu yine gazetecilerin gönlünü feth etmiş

CHP Lİderi Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Bakırköy Kapalı Pazar Alanı esnafı ile kahvaltı yaptı. Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’li milletvekilleri eşlik etti. Kahvaltının ardından Kılıçdaroğlu, pazar alanının açılışını yaptı.

Ev ziyaretlerinde bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Fatih’te; hayatını bulaşıkçılık yaparak kazanan üç çocuk annesi Hatice Şimşek’i evinde ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul Fatih’te; hayatını bulaşıkçılık yaparak kazanan üç çocuk annesi Hatice Şimşek’i evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na; Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Şimşek ve kızı ile sohbet etti. Şimşek, eşinin Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Kaftancıoğlu ise ev kiralarının Fatih’te ne seviyede olduğunu sordu. Şimşek, “Şu an 10 bin, 12 bin, 13 bin liradan aşağı yok. Ev bulamıyoruz, uygun bir ev bulsam ben de buradan çıkacağım. Ev bulamıyoruz” dedi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu İstanbul’un Güngören ilçesinde kahvehane saldırısı sonrası hayatını kaybeden Burak Kan’ın Okmeydanı’nda yaşayan ailesini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

İstanbul Güngören’de geçtiğimiz günlerde bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya karşılık verilmesiyle çatışma çıkmıştı. Olayda Burak Kan ile Servet Aytaş yaşamını yitirmiş, dört kişi de yaralanmıştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Burak Kan’ın Okmeydanı’nda yaşayan ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’na; CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.